kooooooooooos i mitt svarta hjärta



Om du aldrig provat hur kan du då vara säker jag börjar tro att vi kan gå

vi ska sälja vårat hus i fjällen. har fält en eller två tårar över det faktiskt. det huset har alltid funnits i mitt liv. en av de få saker som alltid varit med under min uppväxt. en bra plats. dit kunde jag alltid åka. vad som än hänt, stora som små förändringar, kåken har alltid stått kvar liksom. alltid varit detsamma.
men nu är det dags att köpa nytt. känns okej. pappa å marre är bra. så de är helt okej liksom.

skolan har börjat typ, känns bra. kan det verkligen vara så att vi bara ska ha roliga ämnen i år? hoppas det, året börjar bra. snart startar köttandet för TJEJVASAN! oj vad kul vi kommer ha bruuuudar! hälsosamma kroppar, tårar å svett dags att bränna fett! bästa projektarbetet eller? fan skolan är ju kul hörrni, i år ska vi satsa okej?!

Å förresten, ursäkta för mitt väldigt omogna och skumma beteende, jag vet liksom inte vad jag ska göra. är ingen expert, känner att jag svamlar, vet verkligen ingenting.
HA DET FINT VÄNNER Å VÄNNER livet leker PUSS
genom eld.

så fel det kan bli när an försöker vara söt..moa!

JA DET ÄR FAKTISKT SANT!

FÅNGARNA PÅ FORTET ÄR TILLBAKA!
Det känns ju helt fantastiskt! Sveriges bästa program kanske?
Nä, kanske inte..men fan va coolt de är!
Nu har skolan börjat fooo reeeel.
puss på suliz, kämpa pååå. TJARÅ

Every step that you take Could be your biggest mistake it could bend or it could break but that's the risk that you take



here you go luv





jo men visst var det drag i prag

Efter 8 timmars resande är 3 kämpar hemma i sverige igen då.
5 dagar i Prag var alldeles för lite men ändå så lagom. Älskar staden och alla människor (okej inte tjeckerna, sorry men vad var deras problem?!). Älskar hostlet vi bodde på och alla där. Pub crawl, sightseeing, beergarden och allt annat gjorde resan asbra.

Lite halvskön sista kväll men vad ska man göra liksom hehe..puss på prag.
Luv, mitt nya favoritord.

hoppas det är drag i prag

ÄNTLIGEN lite ledighet. ska bli sweet att testa prag i några dagar och att slippa jobb å uppsala.
ses på onsdag mina vänner.
peace.

låt oss åka till Tjeckien!

i've always liked a girl with a strong jaw. hahahaha

Har tittat alldeles för mycket på Friends igen. Jullan å jag fick fnissa lite, det är ju serri bästa serien. Kanske borde starta en tidning..dela med mig av mina så värdefulla kunskaper om alla serier jag är besatt av. skulle vara nåt va!
Är så mega jätteglad över att moisen å julio ska börja på svenssons, blir fint med lite mer kända (vänliga?) ansikten där hehe. Bara 3 dagar kvar av jobb innan Praha, känns awesome.

Ska fan lägga mig nu, imorn börjar ju matteb kurs med den evigt sjuka caroline. Roligt!
HERRÅ

ja det är precis som ni tror. jag är egentligen en pilot!

Nu är de inte långt kvar

Festade till den här söndagen med att gå in på fyrisskolans hemsida för att kolla in mitt schema. Varför gjorde jag det? Längtar jag så mycket till skolan?
Känns helt okej att sommarlovet går mot sitt slut, har haft de fint ju å tänk på allt bra som kommer senare i år! Shit vad positiv jag försöker vara hehe ..
Ska träffa hannapolarn för en god middag och bio snart. Känns mysigt att spendera lite pengar.
I morn är jag tillbaka på åkanten. Awesome!


den här poolen har jag lagt en pizza i, de ni! HEJDÅ

En Vän


I'll be there for you cause you're there for me too

tror att jag, med hjälp med en helt awesome vän, insett att det är helt okej nu. No biggie eller? Tack kompis. Vi klarar oss fan genom allt. Stort som litet, vi klarar det kompisar. hehe

Har fått dagen att gå genom filmer. Funny people var den minst funny film jag sett. Slösade vi verkligen två timmar av våra liv på den? Hjälp. Desto bättre var 500 days of summer. Se den IDAG! Mysigt att vara i Storvreta med pappi förresten.
Snart Prag, äntligen.
Peace mina vänner, allt löser sig kom ihåg de(!). Puss

skål!


i've drank til I was thirsty again, if it makes you happy it cant be that bad

Idag var jull och jag riktigt duktiga. bra jobbat kompis.
Efter det lilla besöket hann vi med att låna två Pragböcker och läsa det mesta negativa de där resamänniskorna hade att berätta om staden (haha). åh det kommer bli SÅ bra! Längtar ganska jättemycket efter billig öl och smutsiga rum..mums.
Eftersom att mitt liv endast handlar om att leta resor, resa och att prata om resor typ, ska jag börja leta efter hotel i Thailandet till mig, syrran och Moa. Sen väntar jobb. Livet e bra nice...........(?)
TJARRÅ

love

Like a baby you're a stubborn child -- what's the matter Always looking for an axe to grind -- what's the matter While you're wondering what the hell to do

Så BRA. MIKA ÄR BÄST FAN. LIVET E FINT, INGE JÄVLA GNÄLL NU  PUSS

Det är konstigt hur mycket jag saknar det. Jättekonstigt, inte kul konstigt, jobbigt. Vill till Prag nu. Göra nya dumma, roliga saker. God natt



RSS 2.0