På g

Shit vad åt jag till frukost imorse egentligen?? har nog aldrig varit så produktiv en söndag hehe. känner mig dock ganska slut nu..klockan är halv fem? Well nu räcker det med beröm till mig själv.
I går kväll hade jag jävligt kul! Jag och jullan mjukstarta i min fina lägenhet och fortsatte sedan mot stan där vi hamna på wait for it....KALAS! ja..nästan skämmigt men mina vänner jag ska berätta en sak för er, kalas är inte sååå dumt faktiskt! Asrolig musik (ibland) fina dansgolv..oj tror jag att jag är en expert eller? jaja de var kul i alla fall! det enda som fattades var finfina män hehe..

Mitt i städandet morse ringde farmor, hon hade tydligen köpt lite kläder till mig (världens bästa f&f hihi), så helt från ingenstans blev de en modeshow i några minuter..de va nice. tack storpäron
Herrå!

woo girls?


how come the only way to know how high you get me is to see how far I fall


Glad helg

Yeeey oh happy day äntligen helg! även fast min närvaro på fyris inte vart den bästa den här veckan så är jag sååå glad att det är helg! Har simmat 40 längder med fina klassen idag, hade kläder på oss också ska ni veta! Bara med badkläder är jag tung så att de räcker, med jävla tröja och mysbyxor kände jag mig som en sten...en sjunkade sten! men nu är jag klarre, är duktig och pluggar lite nu eller nä nyss, snart är vitamin mineral uppsatsen klar.

ska man dra harry p idag kanske? oj va ensam jag är! ha de fint pyss herrå


fin bild va?

hälsningar från moa och linda


ful bild från fina kos

hälsningar från moa och linda


ful bild från fina kos


världens bästa pappa

Fyller 43 år idag, grattis gamling! hoho

kanske vinterkräksjukan kanske bara trött men

med tanke på vad som väntar kan jag inte vara annat än GLAD (okej jag är nog lite manodeppri var helt depp nyss) men åh vad mycket kul som är på G!!!!!! Hannas bästaste päron har just bokat in oss på ett flyg till norge på sportis så de blir en favorit i repris, minus nyckelbenet hehe..OCH hon har bokat flyg till Kos så nu är de bara sandrisen kvar sen är vi på väääääg, nästan.

ska chilla lite nu, andas så att inget kommer upp (asså usch) och ja vila.

Btw ferren var kul, tack alla som kom hihi. puss


roliga vänner

taggelito

....hon är heller inget fan av alkohol. ändå spenderas det i mängder. varför har jag många gånger undrat när hon blandar ut cider (vanlig cider med typ 5%!!!) med läsk. jag vet inte vart gränserna går men det känns som att när man gör så har man gått för långt...

choklad däremot... mm jag kan inte beskriva hennes kärlek till choklad. förlåt det går bara inte.

fakiskt, hon är rolig på alla vis. tro mig. ni som inte vet vem hon är. ta reda på det. ni missar nått nu.

linda born, tack för att du är där du är och aldrig slutar överraska oss."

HAHAHAHA asså .. ja..asså ni är cP! fridas blogg kan vara kul ibland.
imrn är fekke på g. lokalen är mindre än mitt rum, what to do? tjarååååå

Snart fredag sen lördag jijijijippi!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag spyr snart på youtube. vill ALDRIG mer ladda ner eller vad fan man nu kallar det som jag håller på med för något, mera! Hoppas musiken passar hehe. dag har varit en stressig och mucho kul dag. har fått tusen gläde huum..rus? genom kroppen. Kos känns så fint åh mina vänner vad bra de kommer att bli!

Snart helg, snart lördag, är taggad, är lite rädd och ja taggad! Min cheesecake smakar bränt bröd..inte gott men hallå ärligt talat, vem trodde att jag skulle lyckas? Nä juste. Ha en fin kväll mina vänner, själv ska jag dömma om matteprov, naturprov, historie uppsats, spanska upp...Ja skolan :) :) :)


Fred.


Det är så mycket känslor..so u think..

Lyssna på The sound of San Fransisco på spoti schön asså.
är så trött
skolan vill döda mig nu
men jag ska inte klaga
bara plugga jätte jätte jätte
mycket
varför är du arg?
orkar inte bry mig
ska bara vara glad
snart festis
kul!!

Bara jag som fortfarande diggar So you think you can dance? hehe

tänk om..

jag inte gjorde något? åh jag är ju bara för bra..tack linda för att du sköter allt TACK hihi

Ops..


Glöm inte P3 Guld-Galan! Casablanca får ni inte inte titta på!

welcome to the club

SANDRA som fyller 18 år idag, GRATTIS kompis!

Sååååå hur hänger det? Jag mår fint i alla fall. Sitter här i min uråldriga morgonrock och tjillar. Tån känns mycket bättre och jag lyckades lösa ett mattetal själv idag, happy day! hahah..
Träffade carran efter skolan, kändes fint att få hänga med smartis lite (puss). Köpte andra säsongen av HMYM, egen förkortning hehe, kläckte (eget uttryck) några avsnitt med kompis-hade mys.

Längtar lite till lördag igen, känns bra att längta till något som är nära hihi har ju faktiskt jävligt mycket att längta till i år som är så fruuuktansvärt långt borta! :)
Adjö.

vinterstudion

Ligger och kollar på vinterstudion, just nu äre sprint på g. Fy fan va de går foooort! Jag är helt exalterad, de går bra för svennarna iiih heja heeeeeeeja!!!!
Som ni förstår så kan jag inte göra så mycket annat än att chilla, hade gärna åkt till pappsen och firat lille brollan som fyller år idag GRATTIS PONTUS! Men..bäst att vila lite till, kan bara inte missa skolan mer!

Titta lite på www.carpeadventures.se nyss och insåg hur stolt jag är över ja..över er! hehe


bangar inte..


JAAA LINDH TILL FINAL!
kanske inte blir nästa års julkort..nej..

kanske för mycket tid

läskigt att förändras, inte vara den du trodde, på väg att bli någon annan
läbbigt, akta dig va..

Vakna 05.30 (03.17, 03.26, 03.40, 04.02..) och sitt uppe till 09.45..mycket tid..kanske för mycket. satc finfina grejer.. he hejdå


ett liv i smärta

den fjant som säger att psykisk smärta är värre än fysisk borde fan få en smäll. Lite ont för att man känner sig ful, oälskad eller kanske tjock är INGENTING emot smärtan man känner efter en nageltrångoperationen (operationen är verkligen en överdrift hehe) !! Tänk dig att du går och chillar efter att ha klippt av halva nageln, sedan svimmar du av den smärta som du känner i din stackars tå, tänk dig de! Okej jag har inte svimmat, men de kunde ha hänt..

Ont har jag i alla fall haft, värktabletterna jag äter gör mig illamånde och dåsig..men jag är faktiskt glad (kan lova att jag var något helt annat i natt) nu kommer jag aldrig mer få nagel..nä ordet är så fult så vi kallar det..felväxt!
Igår låg jag och kollae på en film. Precis i slutet av filmen, då allt löste sig och alla blev vänner började värktabletterna sluta verka. Så där satt jag med värk i tån, upplösningen på filmen och fix you spelades, då blev det bara för mycket! Så tårarna börja rinna..de va en fin och jobbig stund för mig

Heheh hejdå


fysisk smärta slår allt


give me give me moooore

Glee avsnitt för i h v e t e !

Idag var det en kämpig dag. Mina skor var så fruktansvärt fula, jag glömde, tack gud, med jämna mellanrum bort att jag hade på mig fulskorna men när jag kom på det igen ville jag gå hem och grina. Fy vad hesmkt det var och förutom skorna så var jag lite rädd för tåOPERATIONEN som äger rum i morgon (med operation menar jag klipp klipp.) så dagen var bra kämpig. MEN nu är jag hemma eller okej har varit hemma 5 timmar och är stolt över att jag gick hela dagen hejja!


borde man börja oroa sig när man har veck på halsen efter lite dubbelhalsar?? eeeh

Hej, jag tror att jag har fått nageltrång..

hahahahaha

I morgon ska tån fan cuttas, klipp bort skiten bara jag bryr mig fan inte, klipp KLIPP! Ja..jag hoppas alltså på lite fixing imorn. För att tala om nutid, alltså idag, så har dagen spenderats på fyris, för första gågen på tre veckor..underbart! Nej men var faktiskt helt okej och lunchen var god så..

Vet att vårterminen kommer bli awesome! Hehe. Kollade förresten på lite resor idag, så vad säger ni vänner ska vi dra en Kos eller?
Nu väntar biggiest loser. Puss


Hihi..

Hoho


Snälla kom tillbaka till vårat kalla land, snälla?


HEJ



HOPPAS ALLA ÄR LEDIGA DEN 23 JANUARI, FÖR DÅ SMÄLLIS DET. Hoppsan caps. Annar mår jag bra, tjarå! puss

du är så..

Sitter hos jenny, är taggish. snart kommer jullan, nu är livet fint. Puss!


varför har du ett helt album med bilder på bara denna man jenny???? hhahahah

hjärtattack

Syrran och jag träna just med wiifit. inte för och skryta men jag var inte dödstrött efter vårat lilla pass, tanya däremot..oj oj altså. hon har inte den bästa kondisen i stan, säger att hon har ont i halsen och grejer tror att hon har tränat för hårt efter att vi rockat like rockring (hahaha) och gjort någon yoga övning. men men, man ska ju vara trött efter ett träningspass, så jag antar att hon lyckats!

Ikväll ska jag fria jenny knip, bruden fyller ju 18 idag woho! Ska bli mysi mysi-grattis pullan!

Sherlock Holmes, inte en dålig film alltså..

se den IDAG hehe..


taggaaaar

Okej idag hände något konstigt. Jag sov till kvart i två...huuuum inte okej?!
Men skit samma, är ju 18 nu så kan ju gör lite som jag vill (hahahah förlåt, jag ska sluta leka så cool).

Som rubriken säger så sitter jag och taggar, är så taggish på ooonsdag hihi.

puss


4e gången gillt

Efter den mycket mycket goda middagen tänkte jag hänga med syrran och hennes polers till BJ, men nä, blev inte riktigt så istället hitta jag jullan och tvinga med henne hem till mig för att kolla på världens roligaste film-Baksmällan! skratta på samma ställen som jag brukar och var nöjd. Tack fina vänner som kom blev mycket glader att ni faktiskt kom och ville hänga i mitt enkla hem (på riktigt mycket glad) tanyas och mors också såklarre! lite presenter rikare och mycket mätt hihi. Roligaste pressen måste ändå varit julias lilla skiva hon gjort med bilder, aisha videon är en klassiker <3.

ska sussa nu, är fortfarande cptrött och mucho förkyld. hoppas bästa present nr2 kommer imorn, harry P boxen. Puss


kolla mest på skivan oki`?

jag är


2/1-10

HEJ!

Här sitter jag, nybliven 18 åring och snyggare, sexigare, singlare och hesar än någonsin! usäkta min svenska där..Ja, kan ju inte säga att jag mår toppen då min näsa är igenteppt och min hals gör så ont att jag inte bryr mig om barnen i afrika som inte får någon mat. MEN bortsett från det så är jag megalycklig! tyckte inte ens att det var jobbigt att städa mtt rum, duscha och hjälpa mamma att pänsla vårrulledagen :D :D. Nytt år, myndig, rent rum ja jag mår bara braaaaa. Jag vet att 2010 kommer bli asafint och jag kommer ha så jäkla kuuuul. Jag menar fyller alla ens bästa finaste vänner 18 så kan inte året bli annat än lyckat! Oj oj vilken posetiv tjej jag är såhär i början av året..hehe

ikväll kommer några vänner och familji och äter mat med mig. mys. nu börjde mika spelas på spoti mums.

Puss.


NYÅÅÅR, 18 eller mest nyår hehe HIHI













är ansiktsboken slutar ceppa kommer mer bilder hihi pyss 2010 här kommer jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

INGEN VANLIG DAG..

18 STORA FETA JÄKLA ÅÅÅÅÅÅR IDAG!

Så grattis till mig, myndig idag. Jävligt bra jobbat :)



några av 00-talets bästa låtar..eller?

-The scientist (Coldplay)

-Toxic (Britneyy)

måste säga att jag skulle kunna göra en lista av bara coldplay låtar fyfaen vad bra de är, men ska icke!

-All good things (Nelly furtado)

-Songbird (Oasis)

-Heartbeats (Jose gonzalez version)

-With ever heartbeat (Kleerup & Robyn)

-Life in technicolor ii (coldplay)

- Crazy (gnarls barkley)

- Last request (paolo nutini)

- Candy (paolo nutini)

- When you were young (the killers)

- Yellow (Coldplay)

- Be mine (robyn)

- i will follow you into the dark (death cab)

- Circus (brittan)

- Big girls (MIKA)

- she will be loved (maroon 5)

- irreplaceable (beyonce)

- when love takes over (david guetta)

- hey mama (bep)

- insomnia (electric president)

- chasing cars (snow patrol)

- honey and moon (joseph arthur)


- don't phunk with my heart (bep)

- clocks (coldplay)

- fix you (coldplay)

- what if (coldplay)

där fick ni några riktiga godingar!


RSS 2.0