the masterplan


every second every moment we've gotta make it last

I morgon börjar jag på nya jobbet, fan va skönt.
Mindre skönt är att jag har skitamycket kvar i skolan, när ska jag ta tag i det? snart snart..snart...
Eftersom Li var världens bästa arbetskamrat idag och lät mig gå hem tidigare hann jag äta på Åkanten med mor min. Måste ju fira att de är hennes dag idag! Hon är faktiskt jävligt bra, har tagit mig lång tid att inse de men så äre. bäst ba bäst. Blev övertaggad på ribbsen, känns lite konstigt i magen nu...Men gott vare mmmm.
7 skoldagar kvar, jag log hela vägem hem från Nickis. Fan va bra de går nu. Love life.
Hej då.

jag får liksom aldrig nog. haha hahahahha



.


Adjö.

Idag sa jag adjö till Anna, hon var en fin arbetskamrat. Dagen var annars, för att förklara den med ett ord, PAIN! Barn slogs, var äckliga, jobbiga och folk bara kom och kom. Varför stanna de inte hemma och kolla på en film eller vad fan som helst?! Allt annat än att komma till mitt jobb går bra. Människorna tog liksom aldrig slut...Är lite smålycklig över att min sista dag är kommen, sjung halle!
Ikväll blir det, tillskillnad från igår, massa JA. Ja till choklad, chips, dåliga tvprogram (om jag inte lyckas övertala vännerna att kolla på harry potter hehe..........) och ja det var allt. Ska Kanske förresten försöka kolla på the ugly truth, satt ju på skithuset hela förra gången den rullade.
hahahahah
ÅH JAG ÄR SÅ TRÖTT. Nu ska jag lyssna mer på ted G och tänka på alla män jag och Julia älskar. TjaRå.

här var jag jättearg. Syns de?


he he

ses ikvällrååååååå

hahahaha


världens smartaste

En gång skrev caroline ett sms på Thai till mig, de var så avancerad thailändska att min mamma inte ens förstod vad hon ville. Bra jobbat my love.

back and forth and side to side right ain't wrong if wrong ain't right I will love you day and night 'cause I still ain't over you

I morgon ska vi betala hotellet. Ett steg närmare grekerna hehe. Jag är så pank..har till och med tömt träskon, hitta 30 spänn YES! Men inte är jag ledsen för de, glädjer mig åt att jag kan börja leva 25 juni då jag (med lite tur) kanske får mer än 178 kr i lön...peppa peppa.
Gårdagen var en fin dag. Okej vi förlora Slaget men jag är inte så ledsen, kul att Rosendal vann i alla fall, tänk om någon annan skola vunnit de hade fan varit läskigare å värre!
Kvällen började på hemlig destination, sedan blev de ett stopp hos bajsfrida som kollar på John Mayer nu.......................................och tillsist hamna vi på bj. Roligaste skivan jag varit på! Är så glad glad glad att Moa är 18 mmmmm. Aaaaaa men kvällen var kul hehe.
Tjarå

ahmen va faaaan

vad är det som sker?! Varför är jag redan tillbaka på Nickis, varför måste jag åka dit med bussen om tio minuter? Ååååååh.
Igår var en kul kväll. Hej då.


SLAGET och skiva wop wop

Jaaaaaa imorn ska fyris (mest Moa) krossa Julia!!!! Och resten av Rosendal. När du inte spelar innebandy ska jag heja på dig jullebulle.
nä nu får de räcka. har skrattat åt couger town så nu äre dags å sova poss.


mamma julia diskar i frankrike. vart reser vi nästa gång kompis?


My 18 karat gold, It fills a dirty, a dirty bleeding hole in my heart

Idag var en bra dag.
Jag fick jobb på Svenssons krogar. Tackar gud (Lin) lite.
Tjarå


vilka puddingar! (kolla Nickiströjan den behövs ALDRIG MER)
adios.

inte varje dag kompis fyller 18





ahmen puss då fina kompis


MEN HÖRRNI JAG GLÖMDE BERÄTTA EN UNDERBAR SAK FÖR ER

Jag får 178 kr i lön den här månaden JIPPI! Vet inte ens vad jag ska säga..........................................................

Himlen är..

mina myggbett på ryggen ser ut som rabies eller något. hade jag haft en hyvel (?) skulle jag hyvlat bort skiten!!!!!
Försöker, som alltid, hitta undanflyter för att slippa plugga. Har samjuridik prov i morgon..varför sitter jag här?
Jag kom just på varför jag starta min så fruktansvärt framgångsrika blogg-för att slippa göra saker jag borde, typ plugga. Jag skyller allt på dig bloggjävel..

Tog en 2 timmars rast från pluggi och hängde på vattholmavägen, smed lite planer med carran hehe. Nej nu ska jag försöka plugga lite mer och verkligen sluta upp med att vara en facebook stalker..skäms linda!

Stenmark
hahahahahahaHA

Dagens fråga

Varför luktar korven på Nickis fis?
Nu ska jag sova. tack för en fin dag. Adios

en bra bild.

mmmmmmm


härliga tider strålande tider

Eftersom att scareface fyller 18 ÅR (ÄÄÄÄNTLIGEN) imorn ska jag baka nu. känner att det är bäst att börja redan nu, i fall att de går åt skogen. Jag känner mig redan nervös fan, hur ska de gå? Helt själv också..känns inte okej.
Förutom frukan för baket är livet ganska fint asså. räknar ner till sommarlov och kämpar med skolfan. lyssnar på paolo nutini. bra skit
herrå

vad är de för fel på mina ögon????????
HERRÅ ADIOS AMIGOS HERMANAS Y HERMANOS MUY BIEN SI SI GRACIS.
hörförståelsen på spanskan gick inte så bra btw. Men kolla vad jag kan, går jag verkligen bara steg ett????? shit asså....steg 4 skulle passa bättre.

Idag betala Moa sin Thailandsresa. OOOOOOOHHHHHHHHH JAAAAAA thai med scareface..yepp yepp
hihihihihihihihi ♥ ♥

17


De här är allt jag vill säga idag, den 15 maj 2010.


snälla låt mig leva såhär

12.30 vakna
14.00? prison brek med sunkis
18.00 åka till pappa
21.00 avatar
nu sova?
hur såg er dag ut?


hihihihi på g hem från alperna


vilka hjältar






What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again

Peace peace peace!

She says everything is gonna be all right someday. Someday, somehow

Jag undrade om det var ett skämt när jag vakna imorse, kan man vara så trött som jag var, seriöst? Var väl värt de man fy fan alltså, min själsliga styrka var på 0 hahahahahaha.
Har verkligen ingen lust att plugga eller göra någonting annat nyttig just nu. Med just nu menar jag verkligen just precis nu. Synd att vi har prov imorn..synd. Känner mig lite nere (ser redan nu hur ångesten kommer under provet) men tänker på att de är couger town å desperata hemmafruar ikväll så nu känns allt lite bättre. hehe. Snart ledigt, ska sluta klaga på allt nu serri. Eller Snart, snart.

kjsdbihagfhd䨴W3EFjldfsisjsssfjdsfbjdsfbjdkldjjsfgbsjgböWJRGÄMLKDUFK IRHJIWEHFILHWöiIHEIOH VHihidfoht o.
Där försökte jag skriva sabbt och utan att kolla.
hejdå.

bra kämpat idag vän.


bloody sunday


kolla inte i högra hörnet. tack.
Bra helg. hängt med jull och yrsa. Måste erkänna att jag verkligen inte gillar kattar, läskiga saker alltså.
Kort skolvecka på gång med skivor (och spanska prov) känns fint de! Längtar så efter sommarlovet, har börjat räkna ner. Börjar lessna på de mesta.
Hare fint poss.

gör den extra stark!

fan va bra de blir när vi är tillsammans s! (nu önskar jag att jag hette binda istället, hade varit så coolt om vi var B och S..).
hihi hoho hehe tjarrå.

once a failure always a retard











gissa bajset. hejdå!

Valleborg


never give up on something that you can't go a day without thinking about

2 Maj.
Jag ska nog aldrig mer jobba 1 maj. Inte för att jag var för trött eller så efter valleb, utan för att 1 maj är en dag då man ska chilla och INTE HA KALAS PÅ NICKIS. Aaaah jag var inte på topp igår alltså..
Om ni undrar hur valborg var så kan jag berätta att den var fin ändå tills jag gick utanför sussies dörr klockan 10, då börja den vara.. okej. Så!
Igårkväll fick jag besök av hannisen ett tag. Hyrde en film som de sluta med att jag låg och kolla på själv mitt i natta..den var roliga, men ändå lyckades jag fälla några tårar (ostabil tjej).

Känner mig på bra humör idag i alla fall. Passa på att städa rummet medan humöret var på topp. Förstår verkligen inte hur jag kan leva i mitt rum, fy fan alltså. hehe

herrå hare fint. nu ska jag lägga mig ner och tänka på varför jag är så omodig, alltså inte modig förstår ni?
Adios amigos. shit vilken stjärna jag är på spanish..

RSS 2.0