Pallar inte mer den här veckan, Inge fyllekajan för mig. Skola i morgon, skönt. Dags att sova, ensam. Sådär kul. Goder natt.




LÖRDAG

Klarade 3 mil igår. 3 jävla timmar ute i spåret, det kallar jag ett redigt träningspass. Nu kan jag ta det lugnt i cirkus 6 månader.
Är så stolt och imponerad av mig själv, Moa och Hanna! Vilka stjärnor helt serri.
Jobb ikväll. Lovet är slut, sådär kul.
Ha de fint. ciao

i morgon är det dags att åka 3 mil skidor. det är 3 mil för mycket på skidor. kommer bli en härlig resa. fy fan

ASSÅ FY FAAAAAAAAN VARFÖR gud varför?
det här känns inte bra alltså.
hahaha
ångest.
ses i Mora då! jallaheej

every day i see my dream

att sova 12 timmar är något alldeles extra. helt sjukt nice. näst intill overkligt.
Är som vanligt sen, ska till tavernan runt åtta-och lyssna på det här-jag ska Inte jobba! Är lite av en personalfest idag. Så ska äta mycket, dricka halv mycket och om jag lyckas dricka mer än halv mycket kanske jag också ska dansa lite på bj.
Kan bli kul de här.
Snart tjejvasan (mmm pirr i magen).


tja tja

Är så nöjd och mår så dåligt

Hoppas att folk hade det kul igår. Om inte, synd-men jag är nöjd ändå! tack så mycket till alla mina fina vänner som kom och till de killar som ställde upp på auktionen, hemskt mycket tack. tack, merci, gracias.
Tror att mina 2 andra kollegor mår snäppet sämre än mig idag men jag mår fan inte helt okej. Men det är okej, kvällen var ju suuuuuper. En annan lite små rolig grej som hände lite senare på natten var att jag fick veta att min systers gamla lägenhet i kåbo numera tillhör zacke! ganska kul att vara tillbaka där hehe..

Insåg att jag suttit med hörlurar på mig och lyssnat på musik i 1 timme, utan att koppla i de i högtalarna. klassiker.
ciao

det är mycket möjligt att jag har världens snyggaste kompis. adjö

IKVÄLL!!

Help på Flustret.
Vi ses väl?
Jallahej!

Missade visst Åre MEN fick vasan istället...GRATTIS!

Jag och Hanna kunde suttit i Åre nu. Redan anlänt till afterski, eventuellt hoppat över skidåkningen (efter 2 år i Norge har vi båda insett att det inte är det mest intressanta på en skidresa haha) MEN vi är kvar i uppsala för vi ska åka TJEJVASAN. Asså jbojfauoKLSHDIOLe, det kommer verkligen att gå super. SUPERBRA! Kommer jag inte tillbaka till Uppsala efter fredagen vet ni varför, jag klarade inte 3 mil och ligger någonstans innan Sälen och grinar. woho helt fantastiskt.

Är glad att jag ännu lever i alla fall. 4 timmar i 20 minus var sådär kul. Vet i alla fall nu hur det känns att nästan frysa ihjäl, man känner att man lever! Riktigt friskt...

Imorgon är det Help på FLUSTRET. Hoppas verkligen att vi ses.
PUSSSSSSSS


maaaaaaad wooooooorld

har kanske inte varit den trevligaste vännen de här senaste dagarna. kände nästan att en tår var på g när jag tappa mobilen i sylten idag. var inte ens värt, maten var äcklig inge att spara. MEN nu är det lov. 1 vecka. prisa gud, denna fantasktisk vecka är äntligen här.
mitt i veckan bärsen med min allra bästaste vän var annars denna skolveckas hojdpunkten.
ses väl på måndag?? Flustret. Va där.
IIIH LOOOOOOOOOV SOVA ÄTA skita MMMMMMM ciao.


skäääna fan.

18.30

Fick ont i handleden av att bära 3 tallrikar i 5 minuter. känns lovande! runnerskolan lärde idag också ut hur man bär glas..en helt vetenskap ska ni veta. eller?
1 dag till lov. känns nästan overkligt, sovmorgon i 1 vecka, på riktigt?! Mmmmm
Sportlovsveckan bjuder på så mycket roligt! Vår välgörenhetsfest HELP på Flustret på måndag, alla fina diskplockare har lite pfest på onsdag, LOTRs maraton och så till det bästa, TJEJVASAN! Så jävla nice att jag hör änglasång.
ciaO hehehohohoh
 

dom BÄSTA bilderna







Ganska roliga bilder..
För att bättre på min slimmade kropp väntar jag på Moa som ska fixa lite snickers till moi. mums på henne (å snickers).

så vad säger ni vänner, bitigt ute idag eller?

härligt med lite kyla säger jag bara. riktigt skönt när de biter i kinderna och alla andra kroppsdelar för den delen, så fort man går utanför dörren. sveriges klimat är bra härligt.
Den som inte säger att den här dagen, 14e februari är speciell lever uppenbarligen inte mitt liv. jag kan säga att det var bra speciellt när jag åt glass och skeden fastna på min tunga, så kall var glassen.
har också fått höra att jag är halvsöt, helt klart en komplimang.
Dags att kolla lite mer vänner. en bra dag!
tjarrå!
så söt så.

Sön(Seg)dag

Nej bara söndag. Det där var meningen att det skulle vara kul, förstår ni hur trött jag är då? Min humor är torrare än Davids typ.
Sitter och lyssnar på..wait for it..Gloria Estefan av någon helt oförstårlig anledning. Come on shake that body baby do that conga, ni vet den låten? min stackars trötta hjärna hänger inte med i de hetsiga spanska rytmerna. opa!

Nej till något seriösare, ikväll vankas Harry P och pizza. Jobbet gick ganska bra igår, gillar mina arbetskompisar. 1 vecka till lov. Prisa gudarna.
Jallahej



moa mariette toalett




hos bästa kompisen. hon hjälper mig med mitt horhår. hatar det. helt serri. btw fina bilder va?
snart bär de av mot jobbet igen.
trevlig helg mina vänner snart lov, hur nice?!?!?!?!??!
pusssssssssssssssss

@jobbet. Vill gå ut. Hej då!



19.20


god natt. typ.


no tears

Förutom när jag tömde tårkanalerna framför x antal Gleeavsnitt idag. Jag gråter när det är lyckligt, sorgligt, fint och ja det mesta faktiskt. Glee och extrem home makeover, vad är det med de programen?!

Anyways insåg någon gång i morse mellan Moas avsked och ljudet av mina egna snarkingar (typ) att body pump passet bara var att glömma, nattens jobb räcker liksom gott å väl som work out. fy fan. Har till och med träningsvärk. Var väl inte riktigt lika roligt att jobba som det var att va ute förra helgen (har faktiskt några svaga minnen från den kvällen) men vad ska en fattiglapp som jag göra? Fick ju i alla fall se Soran..tror jag.

Helgen har varit jävligt lugn. varit sjuk och lat. Tur att Carrie kom hit och laga mat åt mig. god bless america Och folk som kan laga mat. Kan du laga mat så kontakta gärna mig, du behövs i mitt liv.
Tror också att en fågel viska i mitt öra att en resa till Borneo är bokad till mig och Marianne. Ja, det ska nog fan bli skönt att gå ut skolan.
Snart börjar en ganska händelserik vecka.
Hoppas att allt går vägen.
CIAO



Hon kommer att bli en stjärna någon dag, en stor stjärna.


some kind of trouble

Dags att glida mot jobbet. Ska någon av till saluhallen runt sådär 19 tiden, av någon konstig anledning? Ses vi kanske.
Två dagar till helgen höjdpunken blir nog zumba med marianne om vi lyckas fixa de!
Två dagar, bara att kämpa.
PUSSSSZZZZZ ps. nu sitter julia på flyget till frankfurt :(
Lyssna på james blunt nya album, fint de!

20.46

Träningsvärken i armarna kommer inte att vara nådig i morgon. Att åka skidor är fan inte lätt, men fan vad bra vi var Hanna! 4 km lyckades vi få ihop, bara 26 till så är vi uppe i kortvasan..lycka till!
Ska glida över till andra datorn och stirra på religionsplugget. Fan vad nice det är att känna motivationen bara sprudla i kroppen!!!! FANTASTISKT!!!!!!!!! Ungefär lika fantastiskt som att jag ska hänga i kalla blöta slushliknande Sverige medan Julia är på klassresa i Bange. Åh fantastiskt.
Nej men är inte så deppig att jag måste köra "fantastisk" i varje mening. Bara nästan!
Möte på flurran idag, vår fina fekke är i alla fall ett ljus i pluggmörkret.
HA DET FIIIIINT. ses jallahej
fan vad bra vi ser ut...?

RSS 2.0