panik

varför får inget plats i väskan????? igår såg väskan så stor och rymlig ut, allt skulle ju få plats!?!?!? Ja nu sitter jag här i sista sekund och får panik..kan man ha hjälm, pjäxor, dator och jacka som handbagage? Eehhhm..

Är taggad i alla fall, idag drar vi wooohoo ses på tursdagis, hare fint hemma pyss!


jag ser inte riktigt ut som mig själv på bilden..hejdå

Kvällens outfit

Äntligen börjar fjällis och lillehammer närma sig! Kände mig sjuukt taggad idag faktiskt, även fast jag är lite rädd för att bryta något (som jag alltid gör?) så lääängtar jag efter att glida ner för backen med en efterlängtad vännis hehe.. Lyckas jag och bruden med världens bästa lokalsinne hitta från arlanda till slutdestination så är allt cool, lyckas vi??

Undrar vad jag gjorde med mitt liv innan jag pluggade? Vet fan inte vad jag ska göra om jag inte pluggar..äta?
Skidskytte ikväll igen, kul.
pyss

laddad tjej... ibland skäms jag nästan över mig själv. herrå!

16/2

Nu får skidskytte herrarna kämpa lite, känner att vi måste ha en medalj till KOM IGEN!

Idag har jag gjort mycket för att slippa plugga. Varför kan jag inte bara lägga mig ner och läsa lite utan att SOMNA? Jag kanske är utbränd? Tur att lovet närmar sig, jag ska nog tvinga den där hannisen att göra lite läxor åt mig, muta henne med lite godis..kan funka. Har också kämpat på med att äta upp mina tio chokladkakor, har en halv kvar. bra jobbat linda!

Har i alla fall som sagt fått en del gjort, läst om rader tio gånger- och tillslut fattat vad som stått! Snart är de dags för skidor igen åh vad jag älskar OS.

annars känns livet fint tjarrrrrå. en fin hälsning till eldhen -krya på dig, hoppas de inte raka av allt ditt hår..he.

Klicka för att stänga bilden 
hur gör man för att bli lika brun som han i mitten?


Skön tjej

att jag är nära mord och tror att jag är utbränd (hahahah jag skoja lovar) spelar ingen roll just precis NU, för nu har sverige äntligen fått ett osguld ååååååååååååh CHARLOTTE KALLA du gav mig handsvett. tack!


hallå

Är man (jag) onormalt överkänslig om man nästan börjar gråta över ett gulligt födelsedagsbarn som är glad på sitt kalas? Vad vill jag? Asså serri jag var tvungen att typ blinka bort tårarna under kalaset hahaha..åh jag gillar ju inte ens mitt jobb! Jaja de va kul, lite skämmig tjej jag är.

Igår drog jag mig hem från bj runt två tror jag. jag, julisen å malin sprang hem i kylan efter en fiiiin kväll! Lyckades på nå jävla sätt ta oss in på bj fast vi är liiite unga, men de var braj! Vi lekte vuxna och började med att gå till gillet (där de förövrigt inte kollar leg om någon undrar) med några av malins klasspolare, trevliga måste jag säga hehe. bj var som sagt nice, enda jag blev helt störd på var att de spela i wanna dance with somebody en miljon gånger..den är inte ens bra!!!!!!!!!!!!!!!!!

ska sova lite nu. god eftermiddag ikvällis blire mys i bio mörkret heeeee. puss

hihi

jag vill se ut som foki med misslyckas

herrå


om det finns en lösning på problemet är det onödigt att oroa sig, om det inte finns någon lösning är det meningslöst att oroa sig. justeeee


lyssna och sov gott.

"Tidens stora frågor lösas icke med tal och majoritetsbeslut utan med blod och järn"

snälla ge mig mvg, jag ber snällaråååååå.
Moa sitter och översätter sin spanska bok på google translate. Jag sitter och undrar om wikipedia är en pålitlig källa...

Ses om några månader mina vänner, vid sommarlovet bör jag ha lyckats gräva mig ur högen av skolgrejer. tjaråååå

Fil:Otto von Bismarck.JPG
cool kille

what if you should decide that you don't want me there by your side that you don't want me there in your life.



Let's take a breath jump over the side
that's right
You know that darkness always turns into light

Coldplay är äkta kärlek. herrå

En dålig dejt..

Ja, det är vad jag är. I fredags Hann med sista harry filmen och ett avsnitt av himym innan jag somna! Stackars julia fick inte igång internet och skulle inte förvåna mig om jag låg och snarka bredvid henne..sorry jullan, lovar att vara bättre på nästa date he he..
Efter ett härligt 8 timmars pass på nickis bar de av till kåbo i lördags. Lyckades hålla mig vaken och ha kul, synd att farbror blå kom och störde..huuum

Dagen var den jobbigaste på länge, ville nästan dö ska ni veta. Juste, tack gun-marie, tack för att du lyckdes bryta axeln och glömma att berätta det för oss,TACK! jag kunde fan varit hemma vid tre. ÅH. herrå


jag å date i 9an


abo jag är så taggad!

Vet ni varför? Jo imorn händer något jävligt roligt ska ni veta, MELODIFESTIVALEN böjar WWWAAAOOOOH! Shiti vad jag längtar hörrni.

Igår hängde jag i knivsta hos den fantastiskt underbara toppensöta hanna. drack te och chilla. nice. Ikväller ska jag och julia glo på harry älskade potter. Jullan har laddat med en jävla massa mmmig mat och jag står för..eeh..filmerna? hehe har verkligen längtat efter ett hp maraton, åh älskade harry!

Om ingen fatta de så drev jag med melodifesten, är inte sååååå taggad.
smisk och kram


nördiga_tjejer


en av tre är på besök

världens bästa kusin (1 av 3 som sagt) är på besök i stan, KUL! bruden håller på att somna nu så jag är lite ensam he he.
dagen var chill. vill sova typ sova. kan typ inte. vill prata med dig. hum.

pyss


pluttan dåååååå

God Natt och glöm inte bort..


världens bästa svenska arbete!

pyss hahaha

Det fattar egentligen bara en sak..

TJA! har just tryckt i mig en miljon musslor. skönt. Känner mig på asnice humör! skönt. Carolinen sa att jag var brun två gånger idag, det gjorde mig glad! skönt.
Ska dra nu ha de fint!


snygg kille asså
PUSS

sitter man på världens tråkigaste lektion får man..


visa sånna här roliga saker. om någon har missat, SNÄLLA kolla! hahaha

puss kompisar

RSS 2.0