framme i huset i orlando. snart anländer kusinen till staterna också woho! bröder hemma i sverige, jag saknar er!!!!!!!!! de e min låt. hej då <3!

finna mycket cola light här, så jag mår bra.

ta mitt skimmer för jag brinner

har så mycket lock för örat att jag knappt hör vad folk runt omkring mig säger. har börjat prata sådr högt som caroline brukade göra..
förutom det lilla missödet med örat så har jag det rätt så jättebra. sitter på balkongen till vår hytt och tittar ut på st maarten som försvinner bakom båten. nu är det två dagar kvar av den här sjuka kryssningen, sedan anländer vi i florida! kommer nog att bli rätt nice det med.
SAKNAR serri bästa vännerna syrran å mami hemma! hoppas att ni har det asbra!!! Snart är du 18 julia wooohooooooooooooooo. ska ta en sup för dig då!
hej då vänner!
hahaha

har semestern börjat?

efter ungefär 24 härliga timmars resande är vi äntligen på g till Oasis of the seas!! har klämt lite american breakfast som självklart är lite fetare och bättre än svensk frukost..Allt här i usa är verkligen liiiite större. Människorna, maten och speciellt KÖERNA. har då aldrig köat så länge och mycket som jag gjort här i amerikat
är taggad på båten nu. astaggad.
bye miami hello caribbbbbbean!
PUSS mina vänner miss uuuuuuu! å frida, tack så mycket för mmset de värmde <3
super brillz..

WELCOME TO MIAMI

HEJRÅ MINA VÄNNER! Klockan är ställd på sköna 04.30. Dags att testa Oasis of the seas, Bahamas, st maarten, st thomas och Orlandooooooo. Kommer sakna fina familjen och bästaste vännerna. ha inte för roligt snälla? Ses väl 7e då. november? jävlar du..
luv u PUSS ÄNTLIGEN DRAR VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII






Jan-E 50 ÅÅÅÅÅÅr

Igår gick morsan och fyllde 50. Sjukt att lilla mamma redan är 50 barre, grattis janne bra jobbat!
sitter och drömmer om lunchen, kan vi få äta innan det blir mörkt eller?
Btw så åker vi snart, big family liksom. Charlie, Marianne, Pappa, Pontus och Tobias..gal1.
två veckor utan mamma.............................skoja. fett skönt! nej skoja. kommer sakna henne.
vem bryr sig??!?! får vi äta nu eller?!?!?!? HEJ DÅ :DDDDDDD
'
MMMMMMM VÄRME

im in miami..luv

SNART!
hade seriös resfeber i går kväll..är nästan lite nervös hehe. Vaknade i morse och var tröttare än vad jag varit på jävligt länge, fan va jobbigt det är att vara trött, plugga, äta, skita.. ÅH vad jag är taggad på att bara åka!!

Vill att svenskaprovet ska gå bra..jobbigt att jag såklart hamna här istället för framför böckerna. Städade till och med mitt rum framför att plugga. Ni som känner mig, städar jag hellre än att läsa tar det verkligen emot att plugga...haha
Mor min (som fyller 50 i morgon!!!!!!) säger att ordningen i ens rum speglar hur man mår. Om någon såg mitt rum nu skulle det inte vara bra. jag måste vara riktigt vilsen, så rörigt som mitt rum är. ha ha ha
hej då


kanske en av världens finaste. god natt mina vänner!

You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bear my soul in time,
When I'm kneeling at your feet


Åh nej...


Hur ska jag hinna med allt?
För mycket (kan det bli för mycket?) bra på tv nu alltså.
Hösten är ju FANTASTISK! hehe

duktig idiot

ganska bra helg. har man de bästa vännerna så kan de inte bli annat än bra. två veckor är nästan 2 veckor för mycket utan dom..buhu.
mår rätt bra om någon undrar. hej då!

att ha kalas är hårt....hahaha

HEEEEEEEEEEEEEEEEELG

Måste nog tvångsdricka en äckelbajskaffe snart. Bara av att tänka på att jag ska vara uppe minst 8 timmar till gör mig zömnig, hur ska detta gå?
Brist på sömn den här veckan har det inte varit dåligt av, kanske att jag ska hoppa över nickis äventyrslek i morgon..är jag för gammal??? Jag är ju trots allt 2 månad äldre än Frida..
Jaja de är morgondagens problem. Blir säkert kul på jobb ikväll, ses vi?
1 vecka kvar till caribbb, idag fyller förresten en fin Adamvän år GRATTIS!
TJARÅ


you belong with me not swallowed in the sea


snart kanske.

AFROOOOOOOOOO

Ska inte tjejer va bra på att dansa? jag är rätt dålig på att dansa..eller nej nu ljuger jag. Byt ut rätt mot jätte, jag är jättedålig på att dansa. Var en riktig fröjd att se mig själv i spegeln under arfodanspasset hahah. Hanna och jag kämpade på riktigt hårt, bra jobbar kompis!
Hoppas att alla ska ut på fredag, då är jag tillbaka på jobbet! Ledig lördag (?) hoppas jag. Kanske att vi ska fira något då? Känner att jag är lite taggad. Är nog på g igen.
Puss


nästan lika bra på att dansa som jag är på att fixa en snygg bild.
look at the stars look how they shine for you. peace linda

jag skulle utomland jag bytte efternamn och jag blev en av dom som aldrig kommit hem


10 dagar till..


Skrev ett fiktivt tacktal idag. Var ganska kul att låtsas ha vunnit ett nobelpris. Ja ni läste rätt, jag valde Nobelpriset. Hahaha
Jag längtar. Jag vill åka bort. Då kommer jag att må bra, asbra.
peacerååå.

snille bokken

Det roligaste som finns kan vara att lyssna på när thailändare pratar svenska. Vilka stjärnor!
Snart är det skola. Ciao


ganska snygga släktingar man har.


prague czech me out. hehehe





Så fel det kan bli..

Hanna: "På min begravning vill jag att alla ska bära rött.."
Jag (försöker med all min hjärnkapacitet att se ett samband): "Jahaa för att du är rödhårig..?!"

Det var tydligen fel svar..hahah. Du och jag hanna <3

Ikväll ska jag träffa fina syster och hela thaifamily. Ska faktiskt bli rätt kul att visa thaiorna hur vi svennar gör när vi vill göra vardagen lite roligare: vi åker båt! cirkus 40 medelålders män och kvinnor plus mig och tanya drar över helgen och super på en rutten båt. Kan det bli bättre (Kanske)? Shit va sorgligt att det där är de roligaste man typ kan göra här..hehe

Om två veckor är det Karibien som gäller. Kan. Tiden. Gå. Lite. Snabbare? Pallar inte sverige. Btw, gissa om trippelE var typ jättebäst på religionsprovet. awesome.
BYE

rätt snygg..eller?



jag har glömt bort att andas. bara andas.

Undrar vad som inte hänt den här helgen. Kan säga att den innehållit ganska mycket i alla fall. Varit rätt lyckad, synd att jag missa det här med plugg och så..aj aj linda.
Kan inte hjälpa att jag spiller några tårar trots en ganska fin helg. Varför kan jag inte thailändska? Släkt som jag inte träffat på drygt 2 år (!!) kom till kalla Sverige idag och jag kan knappt säga ett ord till dom. Hur mycket något kostar blir liksom en rätt tråkig fråga efter ett tag..
Usch, jag ska flytta och lära mig. Det är ju liksom en del av mig, eller? Tur att engelska funkar, annars hade det blivit jävligt svårt med kommunikationen..he he

Har lärt mig något viktigt de senaste dagarna i alla fall. Man mår lite som man själv vill, jag vill må bra och vet att jag gör det. Man mår inte bra av att oroa sig. Ta ett djupt andetag och kör ba. Allt ordnar sig liksom.
tack för mig, men mest tack till frida eldhen kanske. å alla fina peeps som finns runt mig. pöss
Tjarå.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


och idag bokar vi. HÖR NI DE?!?!? WOHOOOOOOO


teenage crime

Jag hade en fin kväll igår mina vänner! Att inte stå bakom disken och ta emot andras jackor kändes helt rätt, fan jag passar bättre ute..!
Tappade som vanligt bort folk hela tiden, men höll i hanna rätt hårt under kvällen. Slutade upp på statoil runt 4 med hum låt mig tänka, 5?korvar....hahaha. Blev mycket bröd där, aj aj.
Borde sova men nu men Hannas ljuva snarkningar håller mig vaken <3.
Tänkte dela med mig av lite tips till er (oerfarna) kroghoror. Jag borde veta det här, men gör ändå alltid samma misstag..när ska man lära sig??

1.
Låt någon annan vettig person (jag är inte en av dom) läsa dina sms innan du skickar de, varför gud varför ska man alltid skämma ut sig på sms. Varför tror man att det är okej att skriva diverse saker på natten, när man dagen efter vaknar upp och ser vad som skickats iväg och får den här känslan "nej nej nej..men linda åh nej". hahahaha.
2. Sluta drick när det börjar smaka gott. Bara sluta.
3. Säg inte att du kan ge folk rabatt på resor, för det kan du inte.
4. Ha inte på dig för höga skor, det gör ont och ser fult ut, i slutet av kvällen.
5. Innan du frågar någon halvt okänd människa något, fråga dig själv "skulle jag frågat det här i morgon...?" svaret blir ofta och bestämt: NEJ.

Hoppsan, det är nog bara jag som ska lära av mina egna råd. jag är som vanligt inte dödseriös okej? Men lite kul (och skämmiiii) är det. haha hahaha

Efter en hård kväll kan man vakna upp och se ut sådär.
Ha de fint mina vänner, ikväll är jag leeeedig tjohej! Ta ingen skit.
Puss

RSS 2.0