glöm inte twitter!!!!!!!!

Egentligen skäms jag lite nu. Hur intressant är det egentligen att kolla andras twitter om de inte är mega kändisar eller eller..ehm ja super kända!? Men twitter är fan ganska kul, born92 de e jag de!

Idag har varit en ganska skön dag. Efter lite Ellen D (min idol serri) och thaimat drog jag till skolan där jag med livrädd min mötte Karin. Hon var faktiskt snällare än vad jag trodde hon skulle vara,jag menar med tanke på min närvaro och fruuuuuuktansvärt dåliga resultat i skolan på sista tiden kunde hon gett mig en äcklig utskällning-men icke! Ibland undrar jag vad jag vill med mitt liv. Ska jag sitta och förstöra för mig själv eller? Få dåliga betyg och sitta och gnälla över de? ELLER VAD VILL JAG? Ibland blir man bra irriterad alltså. Nä nu får de räcka. Dags att bli duktig igen. Kom igen.
Hann också växla pengar på forex, har ni förresten tänk på hur sjukt liten deras lokal är? Skäms när jag står där framme vid disken och pratar, känns som om varenda jävel inne i affären lyssnar på en (precis som jag gjorde då tjejen innan mig skrek om de var okej att växla dollar. Eeeeh varför skulle de inte??).

Oj oj oj dags att gå och välja nudlar. viktigt val. tjarråååååååå


I can't take my mind off you
'til I find somebody new

All we have to do is decide what to do with the time that is given us

tror att jag är lite besatt av sagan om ringen. måste se filmerna snart igen, kanske ska dra alla på bussresan, har ju trots allt 30 timmar som jag måste göra något med. Vad sägs julia?

LÄNGTAR så sjukt mycket alltså. bara dra och ha de braaaaa. Mums kommer bli fint de hehe.
om någon undrar vad jag gjorde i helgen ska jag berätta lite för er. mao nis nung får räcka. hahahahhahahh
Prisa gudarna för ledigheten i morgon, ska kämpa med packing och gullivers (sämsta boken?) jävla resor. 
3 dagar skola, sen drar vi. kämpa dåååååååå
tja tja  

27 mars

And if you want to talk about it anymore
Lie here on the floor and cry on my shoulder
I'm a friend
And if you want to talk about it once again
On you I depend I'll cry on your shoulder
You're a friend


Mästarnas mästare

Caroline kalla mig tönt. VAD EXAKT ÄR DET SOM ÄR TÖNTIGT MED MÄSTARNAS MÄSTARE? vem vill inte vara mästare? hallå liksom.















du kan vara en tönt!
shit vad grov jag var där. tack för en fin eftermiddag. pitakorvbrödfetaostmajonäs middagen var god. puss å hejs imorn blir det häng med norris.

Jag längtar jag längtar jag längtar jag längtar jättemycket




äpple, banan, ananas..


förlåt mig min amiga. jag ska sluta vara dum, kämpa på matte c. smack

100

om alla andra får göra det borde det vara okej för mig också.
är så jätte jätte sjukt as trött på på på äh.
varför ens bry sig om att försöka förändras om det varken spelar någon roll eller gör någon som helst skillnad. är de inte okej att börja om och försöka göra rätt. kan man inte visa lite uppskattning när en människa förändras och försöker att bli bättre. sluta att tycka det är okej att göra bort sig om och om igen. är allt verkligen så ytligt. allt är okej. förändring spelar ingen roll. allt stannar på ytan, ingen märker något. det bara rinner av oss.
varför ens försöka.
äh.

bara något någon undrar.
100 grattis.
tjarrå.

i en annan del av uppsala....







nu vill jag skjuta sönder spotify. VARFÖR GÖRA REKLAM FÖR SÄMSTA SKITEN (tokio hotels konsert) NÄR DE REDAN VARIT?! BLIR JÄVLIGT SVÅRT ATT HINNA GÅ PÅ EN KONSERT 5E MARS,då måste man springa till globen snabbtsom tusan.
ciao


Är betong hatten på g cajo?

Kompis å jag fixar en riktig smak explosion från asien just nu. tar alla kryddor vi hittar i mamma jan-Es kök för att kunna kirra en riktig fest måltid! Vi har varit duktiga och jobbat på nickan idag, belöningen blir alltså lite egen lagad middag. mmm eller i värsta fall-åh nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

igår vare 18-ferre för mimmi och sandra som gällde, dansa för fulla muggar och äta fet mat. gott å kul skulle jag säga. var en ganska lyckad kväll faktiskt.

snart kommer en till copine. herrå!

sexiga tjejer för 4 år sen


Jag vill inte tänka framåt, men e livrädd att fastna här nu kan det va försent, att säga som det är


kompis tyckte jag var lite ensam så hon fixa en dating annons åt mig på bdb för några år sen. tänka lägga ut den igen. kan behövas.

vi slår våra kloka huven ihop..


och bakar en PAJ
MMMMMMMMMMMMMMM HERRÅ!

/ kusin 1


JAG SKÄMS JAG SKÄMS hahaha

VAD FAN är dating in the dark? Guuuuuuuuuuuuud jag skäms, jag blir redmix känns som om jag står där och måste skämmas!
Nä fy vad hemskt. Okej lite kul är de, men bara lite.

skulle dock inte banga på programmet om du stod där i mörkret å vänta he he

Ledig imorn, skönt. Arg på mig själv, jobbigt. Gillar jullan, fint. Snart påsklov, UNDERBAAAAAAAAAAAART. HOHOho
tjarrå ♥

Slutar jag svara är det dags att lägga ner och gå å sova

Börja svamla och prata osammanhängande vid halv 5, kanske inte var så konstigt annars brukar jag gnälla på att jag är trött runt nio ju..
Spelade alltså lite innebandy med Etnisk mångfald BK igår, hur varför och åter igen VARFÖR jag kom med i laget är ett stort mysterium, men tack å lov åkte vi ut på dirren så jag slapp spela mer än en minut hehe. Moa och sasse som kämpa på bra mycket längre än mig var DUKTIGA! Midnight madness eller vad de nu hette var ganska roligt, Fyrisskolan kan dom!

Kul med skola imorgon, helgen har varit fin i alla fall. Världens längsta utgång och "med andra ord" får sammanfatta le weekend.
Tre dagar skola sedan helg igen. så trött, så uttråkad, så så ensam? näe jag vet inte
tjarrå!




Who'd a known? when you'd flash up on my phone I'd no longer feel alone No longer feel alone



När kompisen har varit med i en bilolycka så får man faktiskt hoppa över hulabandula

Vad tycke ni om det där roliga ordet? Ska betyda fekke he he.
När jag ringde moisen idag och hörde hennes ledsna röst var jag fan nära tårar, är inte kul att höra när en kompis är ledsen. MEN vi ska inte vara ledsna nu utan glada att det inte är värre än såhär. Glada att du får vara hemma och kan gå å så, titta det rimma.

kanske vill träffa dig lite också, men de får väl vänta. de är kul å vänta.

Ha så kul alla partyyyypeeeeeeeeps hihi pyss.

norge har jag ju glömt!

har jag berättat något om tjillresan till norge? nä tror inte de men här kommer bilder hihihiih





älskar familjen norrsjö. heerråå

bästa impulsgrejen hanna?



bittan i globen var stört. nu ska vi sova goder natt. Fredag imorgon wohoo pyss

och sen var vi bara två..

hängde hemma hos juliette hela eftermiddagen, blev två kakpaket, jävligt stark (men GOD) köttfärsås och massa alperna ♥ hihih

Nu sitter jag här igen..engelskan är klar och historian är inlämnad vilket betyder att det BARA är naturkunskap, svenska, spanska och nej nu var det slut, kvar. Känns helt underbart!!!!!!! Lovar jag är ej ironisk, eller är jag?

Har inget kul att brätta för er, eller jo förresten, har något jävligt roligt att berätta, men inte för er och med er menar jag mig själv från datorn hemma, i skolan och kanske någon annans dator.
TJARRÅ

fan vad bra min spotylista är. sjukt fin.

vad gjorde vi här kompis, tagit en paus efter att ha åkt runt med din moppe eller? hahah

Nästan rastlös..

hör av dig snälla råå. plugga spanska. varför 1 poäng i från mvbajsg. våren gör mig glad. två dagar till helg. är det för tidigt att längta till sommarlov. kan coldplay komma till sverige. varför sover jag inte. livet är ganska fint. jag älskar bra tvprogram. hahahah



Ba så att ni vet liksom. GOD NATTIIIIII

3450 ord senare..

OCH JAG ÄR KLAR MED UPPSATSEN!
Den där Otto von Bismarck ger mig nog inget mvg men just precis nu bryr jag mig faktiskt inte. Skiten är klar, marit hatar mig och ja, tack GUD!

Varför tycker jag synd om mig själv, som om inte alla andra också kämpat i tusen år? hahah
HEJDÅre
hoppsan, såg just att jag skrivit Bismrack som rubrik istället för Bismarck...........ja hoppsan................................

les deux alpes


Ja, jag längtar

02.31

FÖRLÅT MEN NU ORKAR JAG INTE MER. MINA ÖGON VILL VERKLIGEN BARA BLUNDA. TEXTEN I BÖCKERNA FLYTER IHOP TILL EN ENDA MASSA AV BOKSTÄVER. SNÄLLA. FÅR. JAG. SOVA. NU?
HE HE ÄR TRÖTT GOD NATT GLAD MÅNDAG!
PYSS


Oj oj pappa de går bra nu, tre sidor å grejeeeer

Hahahahah, okej först-bra jobbat pappa! Nionde vasaloppet avklarat, du e ganska bra du! Artikeln i unt var så rolig så att jag nästan dog av skratt. Lite gullig och fruktansvärt rolig! Bilderna var så..så..fina! hahah åh de va fint de.
Helgen har varit mycket fin. blev inge plugg (åh nej jättetråkigt) så jag har faktiskt fårr vara LEDIG, inge jobb, inge skoli jippi! Gick upp typ åtta imorse för att se starten sen var de bara att proppa i sig den underbara frukosten må lite illa av all mat och sedan köra till mora! Världens bästa marianne har tagit hand om oss bornare så bra! tack hehe..

Fredagen var väl också kul..grattis Ida och grattis frida och Caroline, blodiga händer är riktigt bra jobbat.
Är så trött, sa jag att jag fått vara ledig hela helgen? Varför är jag helt slut?
Tjarråååå


lite på lyset eller va tror ni?

inga kommentarer på mig, frida va finis

hihiihihih

Hur kunde jag glömma?

Att skriva GRATTIS till världens finaste nitis (frida fire) och Maria, vet fan inte?! Grattis i alla fall, nu kan vi supa tillsammans, fan va skön.

Försöker bli medlem på mimersbajsbrunn.se vad är det för fel på skiten? min uppsats ska vara inlämnad på fredag, kan skit sidan sluta vara ett cpskadat barn och funka?
jag får snart damp och kastar ner mig själv på golvet.
fan vad jag inte känner livet nu. kan veckan bara vara slut?
åh.
tjarrrå

nu går jag och lägger mig. tycker nästan synd om mig själv. orkar inte med skolfaen


jag ser lite konstig ut men men kul hade jag i alla fall!
imorn ska jag vara glad. men nu måste jag sova god natt


RSS 2.0