åh nej..ÅH NEJ

En katastrof har nått mig.
detta är inte bra alltså..INTE BRA.
svart hår är inte min grej..
varför varför mitt hår?!?!?!?! hahahahah




Jag. Längtar. Jätte. Jätte. Jättemycket.
Kanske att skivan snart är här.


JAG ÄR SÅ GLAD

Har jag hört min käre far säga minst tusen gånger idag. Dagens ord var deffe Glad.
Drog till stockholm med fina familjen efter skolan idag. kom hem med En tröja. Vad är det för fel på sveriges affärer, har barnarbetarna börjar strejka och slutat göra kläder? Är det därför det inte finns ett kiss att köpa? Förlåt de där var hårt, sånt får bara Moa säga. Men serri, vart har alla fina kläder försvunnit?

Var i alla fall mysigt! Avslutade dagen med ribs som la sig fint i kistan, kände faktiskt att en spya var på g så mätt blev jag. tack för idag.
hej då
 

Linda! hur mycket ska vi säga att vi druckit..?

"känner för att skriva lite om älskade kos nu igen.

absolut sista kvällen fick speciellt jag och linda en kick av att supa till det rätt ordentligt, fast vi lovat vårt resesällskap att ta det väldans lugnt, med tanke på att vi skulle med planet några timmar senare. klockan 7 var flaskan halvtom och vi var nästan dom första besökarna på bargatan. Alla 5 som vi då var gick Från bar till bar i ett glatt humör, allt var på topp, hemresan fanns inte ens med i tankarna förens vi visst var en halvtimme sena till mötet vid hotellet. En snabb rush hem, där resesällskapet satt redo. En snodd spritflaska som vi tidigare gömt i ett träd, låg nu tryckt i min handväska. den ville dock inte med till sverige så den kraschade ner i marken, en skeptisk min från taxi chauffören. en timme sena blev vi men gott om tid hade vi ändå. lastade på väskorna på bandet, jag hade dock lite problem att bära min väska. hungern jagade oss och det var dags för käk..100 spänn var väl allt vi hade kvar sammanlagt, så en påse bounty fick vi dela broderligt på."

så skrev hanna om vår sista kväll. bra beskrivet kompis, så jävla braj.

puss


HEJ HEJ VÄLKOMMEN.. HEJ HEJ VÄLKOMMEN

från ingenstans börjar spotify spela sexy bitch. en söndag klockan 22.30 känns det inte helt rätt.
hahah
god natt, får jag berätta att min dag börjar 12.45 imorgon. mmmmm love life.
puss igen. hej då

när kommer ni tillbaka?

Jilted lovers and broken hearts

Week och end. Helgen är över, lönen spenderad och hösten här. Höll på att frysa fast idag, känns inte mer än rätt att 30 graders värme väntar om cirkus 4 veckor. kom igen tiden gå lite snabbare då. Men inget att spilla tårar över lite kyla va. Hösten kan ju faktiskt vara mysig, inte heller att jag gnäller över att helgen redan är över, jag hann ju sova plugga och tjäna pengar. man kan ju nästan säga att jag hann umgås med mina vänner också..sa hej till moa innan jobbet, prata lite med hanna som glömde leg och missa krogen och hann heja på glada människor i garderoben. full pott fan.
Nej nu är det fan dags att kämpa på lite mer med religionen och kolla himym. NICE
lyssna på brandon flowers, fet med bra.
storvreta hälsar. tjarå PUSs



ohohohohoho roliga bilder från alpera. de va fint de.


Dags att sluta gnälla nu... kanske

Jag är en jävel på att klaga, gnälla och vara negativ. Ibland.
Men nu ska jag håll käft och sluta sprida min klagosång, jag kommer ju faktiskt att tjäna pengar ikväll. WOHO! Måste ju bara få säga att jag mycket hellre suttit ute i Åkerlänna med mina fina klasskamrater och firat Fredrik eller sovit bort min feber ikväll men...nej.
Okej glöm allt det där, jag tror minnsan att det där var att klaga...
TGIF eller hur? Ha en fin kväll mina vänner, nu ska jag till tavernan och vara duktig.
PYSS
 
Jag är i alla fall inte såhär arg..
hahah fina fina kusin <3

okej jag är ett kinaöga



jag har ganska kul med er i skolan.
love u trippelE.
hoppas att ni gillar bilderna :) :) :) :D.
asiathatare!

Jag vill

göra hotelägaren på kos hotellet jättemegaARG (hahaha)
vara i prag. träffa andrei igen. åååååååh
gå mellan tältet och festivalområdet
vakna upp och känna att dagens enda syssla (att jobba) är alldeles för ansträngande och bara ligga kvar i sägen. hela dagen
åka till usa, idag.
åka till thailand, idag.

riktig närbild på jull när hon sover i ryanairs härliga säte!
JUSTE'! i morgon fyller charlie min bebbe år. zöt bild på honom där! kan inte säga desamma om saken bredvid honom........
TJARÅ


Undrar om folk verkligen förstår..


Vad man faktiskt röstar på när man väljer SD. Var nästan en deppig dag i dag. Träffade bruden på bilden ovan istället för att deppa ihop helt (kanske att jag överdriver) och kollade på the blinde side, som var mycket mycket braj, och planerade vårt mega coola projekt. Får se om det blir mer än bara planer..hehe
har inget mer att säga hej då.

vad är klockan..?

tyckte det var riktigt trevligt att det var ljust när jag åkte hem från jobbet i morse. höll nog fan på att somna medan jag cykla, kanoners! MEN duktig som jag är gick jag upp (kanske självmant, kanske inte) 2 för att rösta. fantastikt skönt. ögonen var måttligt tunga.
nu undrar jag vad fan klockan är, varför har jag svårt att sitta upp typ?
hahaha åååååh. hoppas folk hade en trevlig lördagskväll, saluhallen var i alla fall niiiccceeeeeeee.
tjarå

naturligt leende. huum..

just don't fall recklessly, headlessly in love with me cause it's gonna be all heartbreak

kan jag säga att jag sitter och laddar inför jobbet? låter lite småkonstigt..men det är väl precis vad jag gör. är faktiskt lite rädd, johanna min fina arbetskamrat är sjuk,vilket betyder att jag måste ta hand om de nya tjejerna..aj aj stackars dom. jag skulle inte vilja bli upplärd av mig haha. ja nu har ni fått höra om mitt mega stora i-landsproblem. grattis!

Hade en kul ikväll igår måste jag säga! fridisen, therese, caroline och en ganska jättestressad louise hamna på okänd destination där jag kanske kanske var lite för taggad..norrlands guld anslöt och kvällen var bajsnice. när jag såhär i efterhand tänker på vad jag drack känns den där sista shoten lite onödig hehe..men va fan, tack till taximannen som, gratis (fan va bra det går då), körde mig till annan destination där sovplats väntade, asnice!..hoho

nej nu måste jag väl börja dra mig.
hejDÅ
HA SÅ KULT IKVÄLL RÅÅÅÅÅÅ

hang with me

fredag är alltid en bra dag. eller?
ikväll ska vi ha kul.
puss


lover, you should've come over. som han sjöng

inte en bra dag. sov 12 h i natt och var ändå dödsmegajätteTRÖTT när jag anlände i storvreta..how come?! sov 2 timmar och funtar på att sova nu..igen. nejnejnejnejNEj inte okej att må såhär! hittade också en mycket mystisk blåsa under ögat efter in lilla middagslur. gjorde mig helt crazy, så fick lugna mig med glass och choklad..ajaj. börjar i alla fall morgondagen dagen på sats å hoppas att de ska pigga upp min feta kropp.
puss å god natt. hoppas jag drömmer om någon snygg hunk (som dig! heheheh) de brukar få en gammal tant som mig att få fint de.
ciao


såhär ser jag ut när jag gör tummen upp och tänker på något konstigt..hahaha

and if you want me to be real deep I hook you up with some poetry

måste säga att det är lite jobbigt att gå upp varje söndag och känna sig helt hjärndöd. man liksom fuckar upp dygnet när man jobbar natt..men va fan, vad gör man inte för lite cash!? hehe he he 
Hoppas (ja, jag är nästan helt seriös) alla fina flickor och pojkar vars jackor jag så ordentligt tog hand om hade kul igår! Lite dans, lite musik, lite alkohol och och ja behövs något mer? Jag fick ju i princip allt det där! jag hade en helt fantastisk kväll.................! jag vet inte ens själv om jag driver eller inte, så trött är jag. Nej men serri, det svider till lite i partynerven (sitter i hjärtat hos mig) när man står där och får se alla ramla in och vara taggade. klart man vill hänga på! speciellt vissa hehe..

kanske ska sova lite. trött zzzz hahaha. visst är det kul? ZzzZZ HAHAHha
god natt.


glöm inte badkläder moa..


lääääängtar!

and this has been hard enough on you I know it’s been hard enough on me

Låtsades inte om det, såg dig inte. Om man inte erkänner det, finns väl inget eller hur?
Kul kväll igår, kändes nästan lite som old times liksom. haha
snart jobb, ha så trevligt ikväll alla unga vackra små barn!
pyss

You let me into your life on a whim
And there was magic and fire in the night
In loving I was just a little boy
I made mistakes that caused you so much pain
All I know is that I’m older now


TGIF!

Vad ska man göra idag då?
1. Vila inför wait for it.. JOBB
2. ha kul
vad låter mest lockande..huuum


JAA GÄVLAR VA KUL

Efter en mycket slitsam dag (benen värkte efter mitt, moas och hannas hååårda lopp igår) tänkte jag åka till Gävle och hälsa på syrran min. har faktiskt längtat liteganskajättemycket efter henne! Ska kolla in hålan och ba tjilla, som vi alltid brukade göra.
Kanske hinner med att fixa det där med hotel i Thailand också..tänk att jag kanske kommer att flytta dit om ett år. Helt okej nice ju.
PUUUSSSSSSS

tanya och två små halvthais zöta.


BRANDON FLOWERS



tårarna ba rann


shit vilkem mes julia är, ba grät å grejer..........................

när bjuder du på fin middag carran?


läskiga tjejer..


I’m Pablo Diablo and I won’t let you in

jag vågar inte lägga mig ner och vila. gör jag det riskerar jag att aldrig komma upp igen. varenda muskel i min kropp är helt slutkörd. hahahah jag älskar att vara såhär trött! fyfan va otränad man är då..bara att kämpa på, tjejvasan närmar sig (hjäääälp).
Så dyker jag inte upp på jobbet eller skolan så vet ni varför, jag ligger helt förlamad i min säng!

Är redo för en helt awesome vecka som väntar. Ingen SAM C (tack henke H). har varit en fin helg, hann med både jobb, släkten och och och nöje! Gillar faktiskt att jobba nu. Förutom att jag missa det här med att äta Innan jobbet å därför trodde jag skulle dö, var kvällen kul!

Är det bara jag som känner att livet är finice? asså fint å nice.
hahahah jag kanske är lite trött?
jaja TJARÅ

a rush of blood to the head

Redan 1 september? Ja tydligen! tiden går så fort. men de visste ni väl redan.
tjänade lite pengar med min resepolare efter vår enda lektion (tillåt mig att le) idag. kan ju meddela att vi längtar lite halv-ganska-jättemycket till thailandet!!!!!!! Hann också med att träffa bästa hanna, klämma lite sushi och klippa mitt förbannade hår. jippi. är inte ett fan av det alltså, i thai ska jag fan göra något av det! Inte sitta å gnälla nu..
intressant inlägg! ha det fint. nu ska jag kolla på Gudfadern PUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

aa älskar dig.

RSS 2.0