MEN FYYYYYYY, hur ska detta gå mariette?!





vafan gör fritzel där! (skoja <3)


3 veckor mannen. du måste fixa din gasiga mage, palla att det luktar fis hela tiden..fy.

kanske att

Kan ha gjort ett av de sämsta proven genom tiderna idag, det var alltså inge fel på provet..det var jag som missat det där med att plugga. Har dock, genom åren, upptäckt att magkänsla kan ta en ganska långt (fick ju trots allt vg i BI-bredd genom endast magkänsla och liiite fjäsk) så vem vet kanske att resultatet blir överraskande bra! eller inte..
Längtar jättejättemegaMycket efter datum 22 december och thailandet! Försöker att lägga all min kraft på skolan men det går ju, som ni kanske efter att ha läst ner hit förstår, lite sådär. MEN inget att deppa över, har fortfarande fjäskkunskperna kvar..så det ska nog ordna sig! hehe
I morgon ska jag och mina tjejvasan-kompisar träna för "hemligt"-gången tillsammans. Jag kan tyvärr inte avslöja hur många gånger vi har tränat ihop. MEN jag kan berätta att mina projektarbetetkompisar har börjat prata om att fuska och att ta med sig matsäck...aj aj. vad händer?!


Längtar tills helgen, längtar efter dig. och dig och dig och dig. pussseeeeeeej
TJARRÅÅÅ

Kanske att det äntligen är över.
Jag hoppas men kanske räcker, för nu.

these times are hard they are making us crazy dont give up on me baby







Har varit vaken 4 timmar, är dags för sägen igen nu - skönt. Fick ihop 14 timmar igår, ganska skönt när lönen kommer. Helgen har annars varit jävligt trött. Utgången i fredags var rolig men ett ack så osmart drag av mig, när ska man lära sig då? hehe. Mysig middag hos pappa i lördags innan härliga saluhallen väntade. Vad hade jag inte gjort för att få stanna hos pappsen istället för att slita i en lökig garderob..mycket kan jag säga.

Snart ny skolvecka då. Härligt. Längtar tills jag får åka till syrran och bara hänga. Hon vet hur jag ska tas.
Tror btw att jag ska gå med i en sån här dejting sida, tror att det är ett bra drag just nu. Annars ska jag söka upp idol olle och fråga chans. Ja som ni märkar är jag lite rastlös..kanske bör börja på en sport eller något. svammel svammel tjarrå

i väntan

på min fru som är på jobbet har jag bäddat sängen med nya lakan och köpt lite choklad..bara för hennes skull. nej usch jag skoja. Väntar dock på moa som duktigt nog jobbar i garderoben på salu ikväll heja heja mariette!

Är så glad för både hannas och julias skull som båda ska provjobba på saluhallen de kommande veckorna, bästa vännerna på jobbet, kan de bli bättre?! är sådär glad för min egen skull..13 timmar väntar på lördag, jag fasar redan för det.

Bestämde mig igår runt 23.00 att jag måste bli bättre i skolan. ska jag grina på studenten ska det vara av helt andra anledningar än över mina betyg! (annat var de i 9an hahah) Så nu börjar mitt lite tråkigare liv igen..Kan väl säga att det började idag vid 10.15 när jag vakna och insåg att jag hade 14 minuter på mig att komma till skolan. Jag kom i tid, bara så att alla vet.

Nej, ångrar mig på dirr, inte ska jag leva tråkigt. jag ska ha askul. För det är okej eller hur? Att bara ha kul och inte blanda in några andra onödiga känslor liksom..de är vad jag hört i alla fall.
TjaråÅÅÅ


you are simply the best thing i never had

Inte mycket i skolan är kul just nu men moas och fridas argumenterande texter om varför de är bäst i världen var helt klart ljuspunken på den här gråa dagen.
Nu ska jag mysa (fy fan) lite med filosofin som tack gud är över i morgon. är så TRÖTT! kan någon skona mig från denna sömnighet..säkert järnbrist eller b-vitamin..de är mitt svar på allt.
tja tja

fina människor

världens bästa band

My song is love
My song is love, unknown
But I'm on fire for you, clearly
You don't have to be alone
You don't have to be on your own



1 Månad Kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

B A R A 1 liten månad kvar till jag, tanya och moert är i Thailandet! Längtar så fruktansvärt jättemycket till lilla paradiset. 30 dagar av sjukt mycket skolarbeten, jobb och med all säkerhet städning av mitt fina rum. Bara att kämpa fan.
Engelska C började idag, bra val av oss där frida! Vi tog en välförtjänt 20 minuters rast under lektionen..känns som om det här kommer att gå bra! Tur att vi i alla fall är bättre än Hanna på hennes multimedia (hahaha förlåt min vän).
Är som vanligt jättetrött. Är extra trött efter den här helgen, mycket tackvare att jag är sämst på att planera och har väldigt svårt för att tacka nej till roliga utekvällar FAST jag borde ligga hemma och sova.. aj aj. Jaja pengar är ju alltid nice, sömn är ju överskattat..?
Dags att stirra lite mer på word och mitt sjukt obraiga filosofital.
TJARÅÅ

kanske min favorit tröja?

looooooooca

Sacomässan igår var väl sådär givande, för min del alltså. Hanna däremot hitta verkligen sitt kall i livet eller ska jag kanske säga drömkille? Same same liksom, bartenderskolan är hennes nästa mål-kör hårt kompis! Kanske att jag hänger på, vem bangar på 3 veckor i miami liksom? Nice med skjuts i alla fall, när är det dags för mig att göra världen lite osäkrare och skaffa körkort...?

Efter ovärdaste skoldagen kom jag hem och somnade, värt! Börjar sakta men säkert vakna till liv nu igen..utgång ikväll? Taggen är nog på g snart.
Harry P i onsdags var ingen besvikelse kan jag ju meddela! Skratt, tårar och allt fint en film ska innehålla fanns med. Vad händer i Juli? Vad ska jag efter det gå och vänta på varje år? It's the end of an era... :(

Helgen bjuder på storslagna planer: Lördag Jobb 17-06 Söndag plugg. Fantastiskt
HEJDÅ DÅ

slutet är nära.........................................................


ikvällikvällikvällikvällikväll

MINA asjättebästFINA

moa hets åt 14 sushi idag på fina thaisushistället. trodde jag var kung på att äta mest men idag slog du fan både mig och hanna mariette, bra jobbat.
sitter med moert och kollar hotell för phi phi island. om cirkus 1 MÅNAD åker vi till världens bästa land. Kan serri knappt förstå det. Dags att vaccinera dig snart svennemoa?

ska försöka att inte klaga på skolan och all skit jag måste göra. mår rätt bra och inget ska bajsa på det.
vad säger jag?
ska förska goza med moa nu.
HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


trust no one


GISSA OM JAG LÄÄÄÄNGTAT
imorn händer det. Äntligen. Sorgligt.....nästan

you are keeping secrets on your pillow

ska inom en snar framtid gå och lägga mig. gårdagens jobbpass var både förnedrande och givande! nej nu skoja jag, var helt okej ju men att jobba i vipen var verkligen inget som gav mersmak, tacka vetja garderoben! hehe

tackar för en fin helg. fredagen var rolig, mycket tackvare mina vänner som blir ganska trevliga efter en eller två drinkar............. hahah.
gudars jag är så trött, vad händer jag gick upp typ 3 liksom? ska för första gången på länge sova enam, hur ska detta gå?
farsdag idag då, kram på pappa.
hej då

sängfösare. med tanke på att de känns som om jag är bakis så kanske det skulle behövas. haha hah inte ens kul.
HEJDDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

fredag

som belöning för att jag kämpa mig igenom den här fruktansvärt stressiga veckan (har haft 2 lektioner tror jag......) blir det utgång ikväll! Ska bli riktigt kul att få vara med fina vännerna och ha kult.
Jobb imorn och plugg på söndag, guuuuud så fin helg.
TJARRÅÅÅ


kanske att tisdag är bästa dagen i veckan

Desperata hemmafruar och couger town ikväll. Har nästan glömt bort hur fint det är att kolla på serier på den gamla vanliga hedliga tvn, bra fantatiskt va.
Något eller några andra som är fantastiska (helt seriös med mitt ordval, skrämmande) är mina vänner och fina stora familj. det är så lätt att glömma hur lyckligt lottad man faktiskt är som har människor runt omkring sig som bryr sig och tycker om en, varje dag. det finns ju seriöst inget annat ord än det fruktansvärt fula och pinsamma ordet fantastiskt som kan beskriva hur bra man faktiskt har det. åh vad jag tycker om er. den dagen jag blir riktigt rik (inte rik på erfarenheter utan pengar såklart) ska jag ge tillbaka till er!
hehe..
Om någon undrar hur min semester vara så kan ni sluta undra. Kan berätta här och nu att den var näst intill obeskrivlig. Vill ni få en upplevelse som man inte glömmer på ett bra jävla tag, Åk med Oasis of the Seas. Tack pappa och marre, tack så hjärtligt ♥♥♥!!!!!!!!!!!




hahahah










ganska cool



hahaha




skön pose mitten kör



där fick ni lite bilder. bara några liksom............


sista kvällen..typ

anländer till sverigeT på söndag morgon. ska kämpa mig upp vid 4 på lördag, 24 timmar ute på vift -härligt!
ses snart vänner, saknar er.
PUSS
var visst lite blåsigt på båten. tjarå

MIN ÄLSKADE BÄSTASTE VÄN

FYLLER 18 IDAG, Ä N T L I G E N! är nog nästan lika glad som henne tror jag. finns det något som får mig att vilja åka hem till sverige NU så är det det här. fan jag vill fira med dig älzzkling.
GRATTIS SULIZ DU VET ATT JAG ÄLSKAR DIG VA?!
PUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

RSS 2.0