Ta å lyssn


rikti bra skit

LIGISTER!!!!!!!1

Vad är det för jäkla typer som springer i fyrisskolans korridorer?! Små ligister som bryter upp skåp och snor saker..Fy skäms! Om jag inte missat de allra senaste så har Hanna fått sitt skåp tömt..hemskt. Ligister är vad ni är!! Ligister, är inte det ett ganska roligt ord förresten?
Anyways dagen har varit riktigt tung. Kan i ärlighetens namn säga att jag hatar SAM C. Säger med ett sorgset hjärta att jag inte är av med uppsatsen. Kanske att jag får lämna in den på studenten, liksom mysa med den ända in i det sista! vilken härlig avskedspresent till Henke H.................. Suck.

Vill avsluta det här SUPER djupa inlägget med att påminna mig själv (och alla andra kanske) hur fint det är att ha folk runt sig som bryr sig om en! Även fast det bara gäller de supersmå sakerna eller de jättebigga. Att ha folk som bryr sig är jag så tacksam över. Faktiskt. Någon dag ska jag ge tillbaka riktigt ordentligt. Aa jag säger de igen.

Dags att välja käk till Wallmans i Åre. Åh jag längtar!
Ciao amigoz. 

estocolmoooo

Efter att ha letat i alla butiker med vita klänningar och lämnat tillbaka en hittade jag min baby i sista butiken runt halv 7. grattis, hade sprungit runt i huvudstaden sedan klockan 2 med Marre, men vilken fin dag de blev tillslut! så studdeklänning är nu kirrat. Skönt. Tänk att en liten fransk butik inne på sturegalle skulle vara mitt lyckoställe. Tack tack, hemskt mycket tack.
Maria stylisten (världens smartaste stylist?) hade slutprov och stackarn valde mig som modell. Elegant (temat var bal......) är sista odet jag skulle förklara mig själv med, röda läpper = röda tänder. Hur gammal är jag? Satt och var livrädd för att ens öppna munnen, lyckades ändå ha rött läppstift på varenda tand i käften. jag ställer mig frågan igen, är jag verkligen tjej..? Anyways hon var jätteduktig, mvg Maria, lätt.
Nu ska jag fortsätta plugga, utan att klaga, som jag gjort de senaste 12 åren. hejDÅ
synd att man inte hade kvar de röda läpparna och tänderna. dragqueen-varning. CIAOOOOOO

Längtarlängtarlängtarlängtarlängtar. har jag sagt att jag gillar Harry P?




14.41

Hur ser stan ut i Gävle? Down town gävlet liksom? Ska kolla det nu, sedan är det bara att vända hemåt igen för
jobb på tavernan. Gillar att vara med syrran och mackan, med dom är till och med Gävle nice.
Nu längtar jag till påsklovet å Åre. Mmmm CIAOOOOOOOOOOO




Efter x antal missade tåg och svordommar på stationen är jag ÄNTligen på väg till Gävle. Tror att jag blev lite full efter vinprovningen. Skoja. Hej



17.09

Äntligen helg.
Dags glida mot sats nu. ZUMBA med världens bästa M väntar. Kan man skrapa ihop till en bio ikväll med trippelE? Tveksamt..God helg!
Jallahej

Saknar jullan lite..


Livet har sina goda stunder


Du är bäst okej? Vad skulle jag göra utan dig min mizuage?
Love ja baby LAV JA!

i touch you once i touch you twice i wont let go at any price I need you now like i needed you then you always said we'd meet again someday


Trodde att jag skulle frysa ihjäl igår. Sa till mig själv att visst fan är det såhär det känns att frysa till döds, riktigt spännande. Men vad gör man inte för pengar liksom? tack vare min pansar hud så överlevde jag (uppenbarligen) och fick fint sällskap med mig hem.
Idag ska jag vara lika duktig som jag varit resten av helgen och plugga. Som belöning får jag titta på BÄSTA OC med bästa kompis.
Längtar redan till nästa helg. Då ska jag nog hälsa på älskade syster i gävlet. Vilket crazy liv jag lever. Living on the edge liksom. hehe
Ciao.


Definitely Maby

Idag började det snöa

och det betyder ju bara en sak.
TREVLIG HELG!

TGIF snart

Best things - # 14.


Dagens outfit


Efter 3 timmar i spåret. Måttligt glad..


for the underdog in me

Måste fått en smäll mot skallen när jag slängde ur mig att den här veckan skulle bli mindre stressig och painig i mitt ass. Behöver i alla fall inte vara orolig att jag ska bli rastlös, ligga och tänka på annat än skolarbete liksom. Känns betryggande. Är JÄTTEglad över att solen skiner. Skulle det börja snöa skulle jag börja gråta. Snöa=gråta. Inte Kul. Känner mig stabil som fan!
1 Juni känns så långt borta, så overkligt OCH SÅ BRA. Peace out.

i mitt hjärta.

!!


Varning för ganska arg 19-åring

Nu ska jag berätta exakt hur jag känner.
Jag är så sjukt äckligt trött på att det aldrig tar slut med skolarbeten, tror inte att vi kommer att kunna ta studenten. Finns liksom ingen tid över till det. Synd.
Jag vill inte att det ska rinna mer ur min näsa. Hur mycket snor kan en kropp producera? 
Jag är arg över att jag inte kan måla nagellack heller. Är jag ens en tjej? Ska vara arg ett tag till, sen får de räcka.
Är ledsen över att du inte är hemma heller. Får jag ens vara det? Får jag sakna dig? Vem bryr sig?
Tack å hej leverpastej!
Nu började Big Girl You Are Beautiful spelas också. Handlar väl om mig................................ Skoja hehe CIAO

1/6

Ska tydligen spendera min kväll på Flurran på studenten. Tack BÄSTA frida och maria.

Nr 300

Grattis 300 inlägg!
Trots Moas vädjan om att jag skulle ha kvar mitt lösenord på face har jag nu bytt. slut med facerape, tillbaka till att gömma allt jag misslyckats med, körkort osv......älskar er bästa vänner ni vill verkligen bara mitt bästa!
Fredag i morgon någon som missat det? Förjävla trevligt! Inge jobb heller..mmm änglasång. Efter en allt utom lugn vecka ska det bli fint med helg. Vad svamlar jag om, det är alltid fint med helg. Till och med när det inte är helg.
Imorn blir det utgång med bästa vännerna (carro ska med ååååh som jag längtat!). Ska bli awesome att träffa skott också. Vilken suuuuper kväll det kommer att bli.
Ska visst köpa någon studentfest biljett på lördag, ska jag ta studenten? Tydligen. Ska bara klara filosofiprovet imorn. FY FAN.
Slutet gott allting gott. PUSSS

14.14 ZUP'


In this grave hour fuck fuck fuck perhaps the most fateful in our history bugger shit shit


Ja den var jättebra.

but tell me now where was my fault in loving you with my whole heart

Jag är verkligen inte den sortens person som klagar i onödan (men jag är uppenbarligen den sortens person som ljuger............hehe)
Nej men helt ärligt, nu måste och ska jag klaga lite till. Den här veckan och den kommande är ju inte roliga, den som sa att tredje året i gymnasiet skulle vara roligt och slappt ljög tydligen också. Känner efter lite då och då om jag faktiskt inte är sjuk, lite förkyld eller något, för är jag det måste jag ju liksom vara hemma och vila. men inte fan är jag sjuk. Bara sjukt frisk. åh.
MEN jag ska kämpa på tills sista dagen (1 juni, 1 juni 1, juni-hör ni änglasången?) för inte fan ska jag gå ut skolan och vara missnöjd! Jag vägrar också att tro att det inte blir bättre än såhär, att tiden i gymnasiet är den roligaste i livet. Jag vet att det kommer att bli ännu bättre och roligare efter den här tiden. Helt säkert. Och jag längtar.
Inte blev det så mycket klagosång?
Love life faktiskt. Älskar förresten att vara frisk. Ba att kämpa på. Jag ska sluta svära så mycet btw. 
Puss amigos

fy fn vilken fräsching.

asiaten i mig smyger fram

De kunde blivit 3 jävligt långa år utan er


nu känns de bara lite halvlånga.


3 Juni

http://carpeadventures.se/aventyrsresor/sabah_adventure/se_114
Livet efter gymnasiet kan bli riktigt bra..(!!!!!!)

Fan va tur att man är sjukt snygg i mössa. WOOOOOOP


Söndag

Tanya och Marcus var så bakis idag att de smitta av sig. började nästan tro att jag också var lite hang over. för att dämpa fejkbakiskänslan drog vi till amazing thai och tryckte lite buffe. Inge riktig thaimat där alltså..men gott är de. Riktigt kult på restaurangen.
Eftersom att jag är så skön på att hålla kolla på mina saker köpte jag en ny säsong 9 av Vänner idag. De är lycka! Jag kör på att låtsas som om jag inte har en sam C uppstats som ligger och väntar på mig, idag blir de bara vänner och godis. Nästan en bra söndag.
De roligaste med att jobba på saluhallen är att man får träffa och se sådana man känner och skratta åt fulla människor. när man dock letar efter någon hittar man den aldrig. tråkigt och så typiskt. Var väl för upptagen med att räkna, matten är ju lite av ett problem för mig. ha ha ha aaaaaah.
Haddde fint. ciao

"Ryan, I was Nemo, and I just wanted to go home"



den som inte gillade, eller vad säger jag, gillar OC måste ha något sorts problem. Stackars alla barn som inte fick chansen att se de varje onsdag på 5an. Åh vad bra det är.
För att inte bryta ett vinnande koncept är det dags för jobb ikväll igen. Woho! Kan ju glädjas åt att mina vänner ska ut och edansa och att jag kanske kan få hänga på en stund. Blir nog bra tillslut.
Idag drar de riktigt modiga typerna på studentkryssning. kul för er, synd för mig.
kanske att man ska svepa en resorb nu..vet inte riktigt vad som hände igår.
CIAo

Nu vet jag.

Jag vet inte riktigt vad jag vill bli, vad jag är duktig på och borde spendera min långa framtid på. Men 1 sak vet jag. Jag vet vad jag inte gillar vad jag ABSOLUT inte ska göra efter gymnasiet. Jag vet vad jag HATAR
Jag hatar, ogillar, vad jag inte vill spendera en sekund till på FILOSOFI. JAG HATAR FILOSOFI FY FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tack för mig!

20.55

Syrran är hemma i uppsala. hon dansar till en gammal klassiker som Mario - how do i breathe. Älskar när hon är hemma! mmmm
Den här veckan har varit så jävla soft. Förutom att matte B dödar min ganska så fantastiska vardag så gillar jag livet för tillfället. Att vakna upp och se studentmössan bredvid mig i sängen är så rätt. Den har fått en egen kudde och en liten filt.
Fredag i morgon då. Då jävlar ska jag dansa. Skoja. Jag dansar inte. Men kanske att de slinker ner en sup eller två. Älskar helgen.
Puss då. Jag drev om studentmössan, klart den inte får en egen sängplats, psykovarning. Bara en egen kudde....
jallahej



ses imorgon då.

3 mars

är lite risig i kistan tror jag, den där nya kexchoklad blåbär verkar inte helt okej.
ganska bra vecka annars. de va allt för nu. ses ciao.

AHO=H=(P?)=)#UEOIKDWLl

flou5804nwo#,SskEFA?#P2´4¤%/

FRIDISEN 19 ÅR

Oj oj hela 19 barre. Grattis kompis. 1 år kvar till 20, fantastiskt.
Tack för middagen, LAV JAAAAAAH PUSS

vilken skönhet

RSS 2.0