Savadeeeee


riktigt snygga tjejer! Såhär superfräscha (min näsa vad hände..) var vi efter ca 10 timmars flyg..HIHIHEHE. Hoppas sverige levererar och att ingen frusit ihjäl. snart dags att sussa här i thai. vi har det bra om någon undrar. saknar mina nussar!
puss o lite kram!!!!




jätten är på G...
ADIOZ

halva resan avklarad woop wooooop

sitter i Qatar och svettas. bara 6 h kvar tills vi landar i thai WOHO!
och tack for igar. vi hade roligt va? HEJPA

Ses i Januari mina vänner. Nu lämnar jag landet för ett tag. Ibland förstår jag mig inte på folket här i Uppsala, dags att testa andra sidan jorden. God jul å gott nytt år fan! Puss!!



runaway

And I always find, yeah, I always find something wrong
You been puttin' up wit' my shit just way too long
I'm so gifted at findin' what I don't like the most

Never was much of a romantic
I could never take the intimacy
And I know it did damage
Plus the look in your eyes, is killing me
I guess you knew an advantage
Cus you can blame me for every thing
And I don't know how imma manage
If one day you just up and leave


vilken stjärna Kanye är!

Tyyyyng måndag

Den massiva värken i mitt huvud kommer utan tvekan från den sjukt roliga personalfesten som ägde rum i går på saluhallen! Typ hela svenssons släppte lös på hyllan och sedan på flurran. med tanke på hur jag mår idag kan jag inte säga annat än att jag hade JÄTTEkul, Nästan hela tiden i alla fall..! kanske att jag skulle chillat lite med alkoholintaget bara..............hahah. Vet inte riktigt hur smarta jag och Lina egentligen var när vi drack "taktiskt". Kändes jävligt smart igår i alla fall..

Mår som sagt inte super idag. Ska snart mysa med hanna och bara vänta in lovet. Kunde det komma mer lägligt eller? Nej verkligen inte.
HEJPA

Såhär rolig var min dag: höjdpunkt-kalla prinskorven på jobbet. Hehe hihi hoho jättetrött!God natt!



let's have a toast for the douchebags

Torsdag: Jobb
Fredag: Jobb
Lördag: Jobb
Söndag: Personalfest
Måndag: Skratta åt att jag vill ha med mig för mycket i resväskan
Tisdag: Avslutning, mys julmiddag med vännerna och utgång
Och sedan var det visst dags att åka!
Moas nedräkning och allt har gjort mig så taggad (övertaggad). Åååååh låt veckan gå FORT! Glömde visst nämna skolan..men det är chill.
Sista provet i morgon, sen är det bara lite liite kvar.
ciaOO


hahahah. hon är 4 år äldre än mig..syns de?


och så var det bara 8

kan inte säga annat än att jag längtar så jättejätteJÄTTEmycket efter att få åka iväg. få träffa nya (förhoppningsvis) trevliga människor. ska bli mer än trevligt att få ha lite kul och bara hänga med fina syster och Moa. klarar mig lätt utan uppsala i 3 veckor,...Ooo ja.
IDAG var en speciell dag då två "extra" föräldrar gick och fyllde år! Puss på er.
Möte på flurran om studentskivan i dag också. Vår skiva kommer att bli bäst! Vi går ju liksom på Fyris..Och då är man bäst..(?)
Bahamas var inte heller helt fel

Jättebra.




Bra jobbat SF. 3 riktigt fina filmer blev de på luciabion.
Agnes hade en extra fin kväll, hon vann ett presentkort på 500 spänn. åh.
Kom hem vid 8 i morse. Finns inte mycket mer att säga nu än "God natt".

10 dagar kvaaaaaaaar

Ikväll blir det mys i biomörkret med jullan och pottan. är inte luciabio en tradition julia? Jag menar 4e gången fan! eller tredje eller andra..........
Anyways ska bli mysigt i alla fall, hoppas att jag får sitta i mitten heheheh..

Samlade på mig några timmar på salu igår. klen som jag är kände jag mig sjuk när jag gick till sängs i morse. men gick fan bra att jobba! var nog till och med lite glad..Kan ha varit för att världens bästa vän förgyllde kvällen med julmust och choklad. du kommer lätt till himlen kompis.
Så vad ska man hitta på i 6 timmar nu då? blir nog till att dra några vänner avsnitt. sviker aldrig.



känner mig ungefär såhär fräsch nu (he he he). adios.

oh christmas lights light up the street light up the fireworks in me may all your troubles soon be gone oh christmas lights keep shining on


efter att ha varit ganska så jätteoglad den här veckan, kan jag inte vara annat än Glad över att sista dagen för denna skolvecka snart är här. tack vare jobbiga skolarbeten, lite små taskig planering och en känsla av att jag är så less, har den här veckan varit allt annat än fantastisk. men sista dagen imorn-hör ni änglasången?????

Har nästan bara roliga saker att se framemot nu, som luciabio, julmys med alla fina vänner, thailand - så varför inte vara lite glad? Men jag ska icke glömma att skolan inte är slut riktigt än! vi har ju faktiskt typ 9 dagar kvar och gissa om lärarna tagit vara på de sista dagarna! Ooh ja..
Kanske låter som att jag bara klagar och klaga, vilket i och för sig kanske stämmer..MEN jag är glad över att få gå i skolan, jag kan ju till och med tycka att det är kul! Fyris är ju bra fint (har nog fått höra lite för många "förbättra världen tal" liksom känner att jag måste visa uppskattning..hehe).

tack och hej leverpastej.
BTW! ni har väl lyssnat på coldplays nya låt?!?! Christmas Lights mmmmmmmm så fint.


vill inte klaga men..

får man vara sjuk fram tills jul?
säger som magen i den där reklamen "jag orkar inte mer".
tjarrrrååå

bara 16 dagar kvar..

Asså shit chilla mannen det är fett kort tills vi gittar.....(?)
I morgon har vi svenska redovisning om ungdomsspråk. jag som är gammal pratar självklart inte sådär, eller pratar någon så? jag är nog inte riktigt förberedd, ingen jävel pratar väl sådär..?

Tjillar ute i storavreta den här veckan tror jag. tycker om att vara här men är alldeles för lat för att ta mitt feta arsle till bussen varannan vecka..hur lat är man då? stackars hanna som bor i knivsta, hur orkar du?!?!?
ska nog försöka tvinga med någon ut hit i veckan, måste ha sovsällskap..vet inte om charlie är så sugen på att dela säng med mig........he he
god natt.

5 december

den där skivan det sas att coldplay skulle släppa innan årets slut väntar jag med stor spänning på..börjar bli lite brådis nu, vart är den????
insåg igår vid sådär 05 snåret att jag snart fyller 19, inte illa pinkat fan. är glad att födelsedagen spenderas i världens bästa land med moisen..kommer dock att sakna de andra idioterna, nyår är ju liksom vår grej att fira tillsammans! får bli skype vänner! 

måste bara få tillägga att jag är så fruktansvärt trött. vakna vid tre, satte på vänner och halv sov tills nu. jag behöver sällskap! aaaaah rädda mig snällaråå. ingen som vill se sagan om ringen? blev fett sugen..
puss


inte dum. bara rolig

eftersom att jag och hanna kanske är det bästa på att dansa i hela världen, bestämde vi (mest hon) oss för att skicka in vår bästa dansvideo till .... aa det är så coolt så att de är bäst att jag inte berättar vart. Kan dock ge en ledtråd SO you think you can .......................................
nu ska jag sova. idag köpte jag biljett till luciabio woho.
godnatter

RSS 2.0