go å glaaaa

Dags att beställa pizza.
Ska bli gott.
Moa ska visst prata om mig på Svenska C i morgon. Hon är en sån fin vän (eller det avgör väl talet i morgon..).
Dags att plugga/äta/hjälpa julia att packa/vila. Finns det något bättre än att vila?
HAREBRAHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
OCH glöm ej 23 Feb Flustret kommer att bli AWESOME.
Kanske att jag påminner er någon mer gång. jallahej

bästa bandet kommer till sverige igen. Åh jag ler lite.

längtar

tills jag och moa får gå hem och mysa hos julia.
en fantastisk dag, idag.
eller?
CIAOOOOOOOAOAOOAOAOA

bästa kompisen.

i let the bad ones in and the gooD ones go

Vaknade upp hos julia med en härlig värk i fötterna och en längtan efter vatten som om jag sovit i öknen, typ. Efter min lilla vila vid sådär 7 igår var jag redo för att ta en fin öl på palermo med jullans klasspolare, som jag btw tycker är väldigt trevliga, nice asså. Lite halv impulsivt bestämmde vi oss för att dra till bbbbjjjj och avsluta kvällen. bra natt asså, som vår egna lilla hej-då-fest för julia som ska till bangla-bajs-desh i 3 veckor snart. fy vettefan hur jag ska klara mig.....

Ikväll är jag nästan ännu mer taggad! Ska bli kul att med mina fina vänner utforska saluhallen från andra sidan garderoben.

JALLA TJARÅÅÅÅÅ PUSS

I touch you once I touch you twice I won't let go at any price I need you now like I needed you then You always said we'd still be friends someday

I morgon återvänder pappa och marianne från afrikat och mitt liv som barnvakt är sluuutttt. Måste erkänna att det varit lite halv jobbigt att vara morsa, men tack vare mycket fin hjälp från mina bästaste vänner och kusselin så har ändå veckan gått ganska bra! Mest glad över att päronen kommer hem är nog enda Charlie, vet inte om han tycker att jag varit den perfekta modern..Han har dock varit väldigt duktig, puss påre challe!

Måste vara ödet eller något, men jag är ledig i helgen! Ska nog ändå gå till jobbet på lördag och fira lite, utgång = framgång? Njaaaaaaa
Mindre kul är att kortvasan är om 1 månad och jag har åkt lagg lite för få gånger (= 0). De där 3 timmarna blir nog svåra att klara..ops. Jävligt skön grej asså, vårt PAarbete alltså.

Har börjat längtar jättejättemycket tills en viss vän kommer hem. Synd att det slog mig alldeles för jättesent, nu hoppas jag baa att du också längtar lite..
Hoppas får man väl?

Dags att fortsätta plugga-städa-laga mat.
ciaO BTW! GLÖM INTE ATT KOMMA 23 FEBRUARI TILL FLUSTRET HELP! !!!!!!!! Puss













Taggat

sitter och förbereder mig mental för veckan som kommer. livet som ensamstående morsa del två är på gång. Charlie och lillkusinen är på väg ut till storvreta efter en helg hos faster och farbror och jag är hos mamma för att sno med mig lite toapapper.
skulle ju vara olyckligt om det tog slut sådär mitt i veckan..........

Lördagsnatten på saluhallen var minst sagt intensiv. Att jobba kan vara lite jobbigt och okul ibland, var som ett redigt träningspass. Kan ju erkänna att jag också var hos mor för att jag inte orkade och vågade ta mitt ars till storvreta, huset kändes lite för stort mörkt och ensamt. Det är ju förjävligt att sova själv!hehe
 Men nu är jag snart på väg ut till landet igen. Att vara barnvakt åt C är faktiskt jävligt nice. Vet inte om det är lika nice som att vara i Tanzania som pappa och marre är men näst intill....

Dags att börja röra sig. Ha det fint.

ser lite läskiga ut..

what if


FASHION...FASHION



Tjejer tjejer sluta leta, NU!
FASHIONbloggen är här. Kommer visa allt mýsigt ni kan tänkas leta efter. nyaste modet, dagen outfit, nya inköp. allt ni kan önska er. äntligen här.
grattis!

Kurr Kurr

Sitter och längtar till lunchen. Sneglar på klockan, 45 minuter kvar. tittar jag om 5 min är det bara 40 minuter.
längtar tills jag får slänga mig ut genom dörren och rusa till fiskgratängen.
Mmm 43 minuter kvar.
Kurr kurr

min fina sistaaaa


hanna är och köper en mycket välbehövd medicin. vill så väldigt gärna berätta vad det är emot, men tror inte att min vän skulle uppskatta det.
Idag börjar mitt och Charlies liv som sambos. jag önskar oss lycka till.
Adjö! Vad tycker ni om bigfoot på bilden btw? Vackert..

I got nothing but love for yooooooouuuuuuuuu

MEN TJEEEEEEENA
Måste erkänna att jag är lite små sömning idag. Kämpade mig i alla fall till skolan för att dela ut min och Moas fina presenter till klassvännerna. Och för att självklart närvara på lektionerna...ehm.
Längtar redan lite tills helgen, mest för att jag vill fira min födelsedag med vännerna och ha lite kul. Ska bli nice asså.
Tänka dela med mig av lite bilder från thairesan. Tjarå.




Datan vill inte sammarbeta. Fler bilder kommer inom kort. Ciao.

hemma

eller egentligen hos julia. bruden har dragit till jobbet och jag sitter här i hennes rum och försöker intala mig själv att jag inte är dödstrött och att jag inte är så otaggad på att jobba. resan hem från thailandet var både jätteskön och ganska otrevlig. men nu är vi hemma. skönt.
bra resa måste jag säga. kanske kan berätta lite någon annan iskall dag.'
TJARÅÅÅÅ.

RSS 2.0